James
Click Schommelstoel

De kleur behouden van je tuinset

Goed om te weten: de teakhouten tuinmeubelen uit ons assortiment zijn onbehandeld. Wanneer je dat wilt, kun je je teakhouten tuintafel of tuinstoel alsnog behandelen. Zo kun je ervoor kiezen om je teakhouten tuintafel, tuinstoel of teakhouten loungemeubels te behandelen met Teak Protector. De Teak Protector zorgt ervoor dat je tuinmeubel niet vergrijst en zijn mooie bruine kleur behoudt.

Het gebruik van de Teak Protector is eenvoudig. Belangrijk is dat je nieuwe teakhouten tuinmeubel minimaal één week buiten heeft gestaan, zodat vettige van het hout af is.
Voor je aan de slag gaat met je meubel: zorg ervoor de ondergrond bedekt is, dat je handschoenen gebruikt en de gebruiksaanwijzing op de achterkant van de fles gelezen hebt. Check? Je teakhouten tuinmeubel kun je nu eenvoudig behandelen met de bijgeleverde doek. Je wrijft het gewenste tuinmeubel in en nadat de eerste laag is opgedroogd, wrijf je voor een tweede maal je meubel in. Het grote voordeel van Teak Protector vergeleken met bijvoorbeeld teakolie, is dat je de protector maar één keer per jaar hoeft te gebruiken.

Onze producten voor het onderhouden van je tuinmeubelen

SUNS Marbella loungeset

Meer tuininspiratie