DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Teak Protector
Teak Protector
€27,95

Teak Protector

Productomschrijving

 

Teak Protector beschermt en behoudt

Door een laag Teak Protector aan te brengen op uw teakhouten en hardhouten tuinmeubelen zorgt u ervoor dat de originele, honingbruine kleur van teak veel langer behouden blijft. Zo blijft uw teak de originele, warme kleur behouden en zien uw tuinartikelen eruit als nieuw. Het werkt krachtig en doeltreffend, de kleur blijft tot wel 4 keer langer behouden dan bij teak-olie. Daarnaast werkt Teak Protector ook beschermend tegen vuil en UV-straling van de zon. Hierdoor zal het hout minder snel zwart worden. Precies wat u nodig heeft om uw hout weer op te knappen. Bovendien hoeft u Teak Hardhout Protector slechts een aantal keer per jaar aan te brengen.

 

Milieuvriendelijk en 100% op waterbasis

Teak Hardhout Protector is 100% op waterbasis gemaakt en daarbij een milieuvriendelijk middel wat niet schadelijk is voor mensen of de natuur. Vrij van giftige stoffen en voorzien van het EcoSafe logo.

 

Makkelijk te gebruiken

Teak Protector brengt u makkelijk en snel aan op teakhouten en andere hardhouten tuinmeubelen. Wij adviseren u om het hout eerst goed te reinigen met groene zeep of Teak Cleaner van Golden Care. Teak Cleaner is hét schoonmaakmiddel voor alle teak houten tuinmeubels. Klik hier en bekijk tevens ons ruime aanbod aan verscheidene schoonmaak- en onderhoudsmiddelen.

Mocht het teak ruw aanvoelen na het reinigen, dan kunt u een dunne laag opschuren met fijn schuurpapier. Wacht daarna tot het teak goed is gedroogd. Schud de Teak Protector goed voor gebruik en breng een dunne laag aan op het hout. Wacht een half uurtje en breng een tweede laag aan. Wacht tot de tweede laag ingetrokken is en klaar. Uw (tuin)meubelen hebben en behouden weer de originele, honingbruine kleur en u kunt weer met een goed gevoel genieten van de zon.

 

Wat is teakhout?

Teak is een tropisch hardhout met een prachtige honingbruine kleur. Als onbehandeld teak wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de honingkleur geleidelijk naar een zilvergrijze patina kleur die zo kenmerkend is voor teak dat op de juiste manier verouderd is.

Meer weten over teakhout?

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Teak Protector
Golden CareTeak Protector

Teak Protector van Golden Care is het meest fantastische middel voor uw tropisch hardhout om vergrijzing te voorkomen! De warme, honingbruine kleur wordt hiermee het hele seizoen perfect behouden! Het middel werkt tegen vervuiling en blokkeert UV-stralen.

Op voorraad

Deliverytime

€27,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek