ClickCease

Dutch Garden Zakelijk

Dutch Garden Zakelijk

 

Is jouw terras aan vernieuwing toe? Of ben je net een restaurant begonnen en heb je geen idee waar je moet beginnen voor je terras inrichting? Of heb je een mooie bedrijfstuin, maar geen idee hoe je deze mooi kan inrichten voor je personeel? Wij van Dutch Garden staan voor je klaar met onze jarenlange expertise en ervaring in het inrichten van projecten!

De afgelopen jaren hebben wij met onze tuinmeubelen uit het midden-hoog segment vele particulieren enthousiast gemaakt. Maar naast de particuliere klant staan wij ook klaar voor de zakelijke klant. Samen met onze expertise ten opzichte van het inrichten van terrassen kunnen wij altijd een passend aanbod opstellen voor jouw terras of tuin. Met onze vakkennis en daarbij ook een hotelschool achtergrond vormen wij als bedrijf de ideale combinatie op het gebied van servicegerichtheid en hospitality. 

 

Voordelen van zaken doen met Dutch Garden

 •       Gebruik van hoogwaardige materialen 
 •       Expertise
 •       Jarenlange ervaring
 •       Vakkennis
 •       Kennis op het gebied van servicegerichtheid en hospitality
 •       Maatwerk
 •       Ontzorgen

 

Waarom teakhout?

Maar waarom zou je als bedrijf kiezen voor teak terras meubelen? Teakhout heeft unieke eigenschappen, naast dat het ongekend duurzaam is heeft het ook een onwijs mooie en luxe uitstraling.  

Wij bieden weerbestendige tuinmeubelen aan, dit houdt in dat onze tuinmeubelen samen met de bijgeleverde kussen niet bij iedere regenbui naar binnen gehaald hoeven worden. Daarnaast zijn de meeste tuinkussens wasmachine bestendig. Dit zorgt ervoor dat je altijd je meubelen netjes en schoon kan houden.

 

Teakhout in combinatie met andere materialen

Naast dat we teak in ons assortiment aanbieden. Hebben wij ook tuinmeubelen van andere materialen zoals wicker, rope, aluminium en staal. Deze materialen kunnen soms net even dat beetje extra luxe geven aan de tuinmeubelen en kunnen daardoor meer onderscheidend zijn.

 

Terrasinrichting 2019, Landgoed Groenendaal, Heemstede.

 

 

Horeca

De horecagelegenheden die we al hebben mogen adviseren zijn heel divers. Onder deze zakelijke klanten vallen namelijk strandtenten met de vraag naar loungesets, maar ook restaurants met de vraag naar luxe en comfortabele stoelen in combinatie met bijpassende tafels. Wij kunnen je advies geven over een goede indeling van de beschikbare ruimte en daarbij ook een plan maken met moodboards met daarin je wensen verwerkt.

 

Verenigingen

Wanneer het gaat om het leveren aan zakelijke klanten in de vorm van verenigingen gaat het voornamelijk om sportverenigingen zoals golfclubs, hockeyclubs en tennisclubs. Hierbij gaat het niet altijd om het inrichten van een terras. Het gaat bijvoorbeeld om banken langs de greens bij een golfclub of banken langs de zijlijn van het hockeyveld. Maar wat dacht je van een heerlijke loungeset om na het sporten samen te komen en de wedstrijd of training te bespreken onder het genot van een lekker drankje!

 

Overheidsinstellingen

Wij bieden onze diensten niet alleen aan ondernemingen maar ook aan overheidsinstellingen. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van tuinbanken en loungesets. Deze zijn bedoeld om even tijdens een drukke en hectische werkdag even te kunnen relaxen om daarna weer volledig gereset aan het werk te kunnen!

 

Parken

Onze tuinmeubelen passen ook perfect in bijvoorbeeld een Botanische tuin. Onze tuinmeubelen sluiten perfect aan op een tuin of park door het gebruik van traditioneel teakhout. Daarnaast bieden wij deze banken aan in allerlei soorten en maten dus altijd eentje die bij jouw park past.

 

Heaters en parasols

Om uw terras of tuin zo comfortabel mogelijk te maken kan er ook gebruik worden gemaakt in het ontwerp van heaters en parasols. Zodat wanneer de dagen kouder worden of de zon te fel schijnt er altijd gebruik gemaakt kan worden van het terras of de tuin. Wij bieden heaters en parasols aan compleet aansluitend op uw wensen en behoeften en deze kunnen dan ook geheel aansluiten op uw ontwerp. Deze heaters en parasols zullen met zorg worden uitgezocht door te kijken naar de omstandigheden waarin deze zullen worden geplaatst.

Heater Dome

 

Maatwerk en ontzorgen

Om je volledig te kunnen ontzorgen leveren wij bij u op locatie en zetten wij de meubelen ook in elkaar! Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om de sets volledig te laten aansluiten op uw bedrijf en omgeving. Wij bieden hiervoor maatwerk aan, voorbeeld hiervan is dat je in de meeste gevallen zelf de kleuren kan kiezen van de kussens die bij de meubelen horen. Zo zorgen wij ervoor dat je terras altijd aansluit op de huisstijl van je bedrijf of instelling.

Kom langs bij ons in de showroom of bel en maak een afspraak!

 

(+31) 035 695 2934

jered@dutchgarden.nl

Amsterdamsestraatweg 7B | 1411 AW Naarden
© 2024 Dutch Garden,

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.