ClickCease

Vanaf het begin...

De passie voor mooie tuinmeubelen heeft eigenaar Jered Beumer zijn hele leven al. In 2013 nam hij het bedrijf De Teakspecialist over. Hier werden alleen de eigen merken Garden Teak en Woodens gevoerd. Alles zelf ontworpen en geïmporteerd. Vanaf 2014 runt hij samen met zijn vrouw Laura de zaak. Met het hele Dutch Garden team staan zij voor de beste service en mooiste tuinmeubelen! 

De verhuizing naar de grotere showroom heeft ons meer ruimte gegeven om te groeien en ook andere merken aan onze collectie toe te voegen.'

In 2018 zijn we overgestapt van De Teakspecialist naar Dutch Garden. De naam ‘ De Teakspecialist’ voldeed niet meer aan wat we aan het doen waren. Met de transitie naar Dutch Garden hebben we de ruimte gecreëerd om nog meer materialen aan onze collectie toe te voegen.

‘ Dutch Garden is service, kwaliteit, kennis en winkelen zonder gehaast gevoel. Rustig kijken onder genot van een heerlijke kop koffie’

De kennis van teakhout is gebleven. Wij kunnen alles vertellen over de verschillende kwaliteiten, wat je kan verwachten en hoe je het kan onderhouden Met twee eigen merken Garden Teak & Wolfwood kan dit ook niet anders. Naast teakhout zijn er nu ook andere materialen en mooie merken in de collectie opgenomen. Wij maken zelf de selectie en verkopen zeker niet alles.

We doen waar we goed in zijn!

Met ons hele team willen we dat jij de ultieme shopbeleving ervaart. Onze ruim opgezette showroom is gevuld met prachtige meubelen, veel groen en ligt vol met de mooiste accessoires die uiteraard te koop zijn en direct meegenomen kunnen worden.

We willen dat je je welkom voelt en kan kijken op je eigen tempo. We hebben heerlijke koffie, thee en frisdranken en geven je alle ruimte en tijd om alles eens rustig te bekijken. Wij hebben geen haast en wij hopen dat jij dat ook niet hebt!
Voor de kinderen hebben we een speelhoek, verschoningsruimte en als de allerkleinste gevoed moeten worden is hier ook een plek voor. En natuurlijk hebben we ook wifi en kan de ipad mee en kunnen de oudere kids lekker neerploffen in een loungeset :)

Wij heten jullie namens ons en het hele team van harte welkom in onze winkel!

Jered & Laura Beumer

Missie

Jij als klant staat altijd centraal. Wij geloven heel erg in transparante communicatie met een glimlach en bieden jou als klant de volledige service aan. Het moet voor jou niet alleen makkelijk zijn om iets bij ons te bestellen, maar ook het betalen, ontvangen van goederen en in elkaar zetten moeten zo simpel mogelijk zijn. Daarom verzorgen wij het gehele proces, van het ondersteunen van kiezen van producten, naar het bestelproces, het bezorgen en het in elkaar zetten van bijvoorbeeld groteloungesets. Wij verzorgen dit allemaal, zodat je er niet meer over hoeft na te denken en zo snel mogelijk kan relaxen in je eigen gekozen tuinmeubelen. Of het nu een loungeset is of eentuintafel, wij kijken altijd naar wat het beste bij jou past. Dat betekent ook dat wij tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat jouw tuin er een beetje prettiger en luxer aan zal voelen met een tuinbankje of een ligbed. En als de keuze niet bij een onze eigen merken ligt? Dan zullen wij onze partners aanmoedigen om jou de beste service die ze hebben aan te bieden.

Met de eerlijke, persoonlijke en transparante aanpak, gaat Dutch Garden zo ver mogelijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Het geloof is dan ook erg dat het de klanten gemakkelijk gemaakt moeten worden en daar moeten zowel Dutch Garden als de partners van Dutch Garden helemaal voor gaan. Dutch Garden staat dan ook erg voor gastvrijheid en een positieve aanpak voor alles.Ons motto is dan ook“always all the way”!

Beste prijsgarantie van Dutch Garden

Bij Dutch Garden zijn al onze producten van de hoogste kwaliteit, en voor al deze producten hanteren wij de beste prijs! 

Wij vinden het erg belangrijk om ons te onderscheiden op een aantal vlakken, dus naast de beste prijsgarantie krijg je ook de volgende beloftes van ons:

 • De beste service. Klant is koning en wij vinden dat dat zo hoort. Wij zullen je proberen te helpen en begeleiden naar jouw droom tuinmeubel(en).  Vraag ons het hemd van het lijf, wij willen dat je helemaal tevreden bent!
 • De beste kwaliteit tuinmeubelen. Er zijn verschillende soorten teak en aanbieders daarvan, maar wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Onze tuinmeubelen weerstaan weer en wind dus je kan lang genieten van je aankoop.
 • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten.
 • Snelle levering. Wij hebben de meeste producten op voorraad en kunnen daarom razendsnel leveren. In bijna alle gevallen binnen 7 dagen.
 • Service met een glimlach, bezorging en montage is gratis boven de 100,00 euro!

En naast dit alles dus de beste prijsgarantie!

Heb je een product elders goedkoper gezien? Dan kijken wij altijd of we mee kunnen in de prijs! 

Er gelden hier een aantal spelregels:

 1. 1: Het product van de andere aanbieder is identiek. Wanneer u twijfelt kun je contact met ons opnemen.
 2. 2: Het product van de andere aanbieder is een nieuw product. Niet een showroom model, tweedehands of een product met (kleine) defecten.
 3. 3: Het product van de andere aanbieder is in Nederland aangeboden en te verkrijgen.
 4. 4: Het product van de andere aanbieder is voorradig.
 5. 5: De prijs van de andere aanbieder is inclusief levering en/of andere servicekosten. Wij leveren in de meeste gevallen kosteloos binnen Nederland, dit is meestal niet het geval bij andere aanbieders.
 6. 6: De prijs van de andere aanbieder is online aan te tonen.

Is je scenario anders dan bovenstaand vermeld? Neem dan contact met ons op. Wij proberen je altijd te helpen, zowel met product als prijs! Ook als het betekent dat we niet mee kunnen in de prijs, zullen we je alsnog zo goed mogelijk verder op weg helpen!

Van harte welkom!

Kom dus vooral bij ons langs in Naarden om de tuinmeubelen zelf te testen, te voelen en te zien.
Moeite met kiezen? Wij staan voor jou klaar om de juiste keuzes te maken! Weet je al wat je wilt?
Dan zullen wij de meubelen binnen een week geheel gemonteerd bij je thuis in je achtertuin afleveren.
Onze winkel te ver? Je kan met gemak online bestellen via onze website of een productvideo/persoonlijke videopresentatie aanvragen! Je leest het al. Er is eigenlijk geen excuus om je tuinstoel niet bij ons te halen. 

Hopelijk tot gauw!

© 2024 Dutch Garden,

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.