DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Complete onderhoudskit voor teakhouten tuinmeubelen
Complete onderhoudskit voor teakhouten tuinmeubelen
€59,95

Complete onderhoudskit voor teakhouten tuinmeubelen

Productomschrijving

Complete onderhoudspakket voor teakhouten tuinmeubelen

Deze onderhoudspakket bevat alles wat je nodig hebt om je teak tuinmeubelen er als nieuw uit te laten zien en ze te beschermen voor het nieuwe seizoen. Met de Teak Cleaner (reiniger) van Golden Care kan je je teak tuinmeubel ontdoen van groene aanslag, te denken aan mos en alg. Op die manier houd je jouw tuinmeubelen zo mooi mogelijk en kunnen ze nog jaren mee.

De Teak Protector van Golden Care kan je goed gebruiken in combinatie met de cleaner. Het helpt je tuinmeubel te beschermen tegen de UV-straling, waardoor er geen sprake zal zijn van vergrijzing van het teakhout. Zo behoudt je de originele kleuren van je tuinmeubelen.

Voor beide producten geldt dat het op waterbasis is en daarmee het ECOsafe label van Golden Care krijgt. Dit betekent dat er geen chemische ingrediënten gebruikt zijn en dat het veilig is voor het milieu en voor jou. Daarnaast zijn ze allebei erg makkelijk aan te brengen met de bijbehorende sponzen en doeken.

Wij raden je verder aan om de handschoenen te gebruiken als je de reiniger of protector gaat aanbrengen.

 

Het teak onderhoudspakket bestaat uit:

 • 1 x Golden Care Teak Cleaner
 • 1 x Golden Care Teak Protector
 • 1 set handschoenen;
 • 2 doeken;
 • 2 spons reinigers;
 • 1 zachte spons;
 • 1 kleine ruwe schuurspons;
 • 1 keuken schuurspons;
 • 1 blad korrel 150 schuurpapier;
 • 1 schoonmaakborstel geschikt voor het schoonmaken tussen latten en kieren.

 

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Complete onderhoudskit voor teakhouten tuinmeubelen
Golden CareComplete onderhoudskit voor teakhouten tuinmeubelen

Met behulp van deze tuinmeubel onderhoud pakket van Golden Care zijn je tuinmeubelen weer opfrissen en beschermen voor het volledige seizoen!

Op voorraad

Deliverytime

€59,95

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek