Tuinstoelen

Teakhouten tuinstoelen | Voor elke tafel, tuin en natuurlijk smaak! Omdat we allemaal verschillend zijn is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een stoel die echt bij u past, die lekker aan uw rug en benen aanvoelt en natuurlijk die u mooi vindt!

Lees meer
  • De mooiste tuinmeubelen voor u geselecteerd
  • SUNS Brandstore
  • Full- Service Delivery
  • 7 dagen in de week geopend
Vorm & Maat
Type
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €450
Tuinstoel Comfort

€329,00

€399,00
Stapelstoel James

€249,00

€379,00
Stapelstoel Edy

€219,00

€289,00
Klapstoel Viking

€89,00

€109,00

Tuinstoelen – Voor elke tafel, tuin en natuurlijk smaak!

 

Omdat er zoveel verschillende mensen zijn, met een verschillende lichaamsbouw, smaak en natuurlijk tuin vinden wij het belangrijk om een ruime keuze aan tuinstoelen aan te bieden.

Bij de Teakspecialist kunt u kiezen uit verschillende type tuinstoelen die altijd geschikt zijn als diningstoel/ eetstoel, en vaak heerlijk te combineren zijn als relax stoel, of gewoon los aan een salontafel bijvoorbeeld.

Een fijne eigenschap van teakhout is dat het zacht is om op te zitten, maar voor extra comfort kunnen wij u ook voorzien van heerlijk zachte tuinkussens van verschillende type stof, merk en kleur.  

 

Type tuinstoelen:

 

- Teak klapstoelen - handig voor op het balkon of bij ruimtegebrek.

Deze teak klapstoelen zijn gemakkelijk wanneer u ruimte wilt besparen. In veel gevallen neemt een tuintafel met tuinstoelen veel ruimte in beslag en wilt u tijdens een feestje ook niet inleveren op de grootte van uw tafel en/ of het aantal stoelen. Dan komt een klapstoel ontzettend makkelijk van pas! U kunt er bijvoorbeeld altijd een paar extra in een bergruimte zetten, en wanneer u ze niet gebruikt klapt u ze op en zet u ze weg. Zo heeft u meer ruimte wanneer u de tafel niet gebruikt. De houten klapstoelen zijn licht van gewicht en daardoor dus makkelijk te verplaatsen en weg te zetten. Ze zijn vervaardigd uit a-kwaliteit teakhout en afgewerkt met teakhouten pinnen voor een lange levensduur. Deze stoel is ideaal als stoel op een balkon od

 

- Teak stapelstoel - ruimtebesparend en comfortabel

 De stapelstoel is net als de klapstoel makkelijk weg te zetten wanneer u hem niet gebruikt, en heeft ook comfortabele armen voor extra comfort. 

Deze teakhouten stoelen zijn vervaardigd uit a-kwaliteit teakhout en zullen dus ook lang meegaan! Kijk u voor goede onderhoudsproducten ook eens op deze pagina.

 

- Teak verstelbare tuinstoel - Mooi aan robuuste tafel, comfort boven alles.

 Bij deze verstelbare teakhouten tuinstoel gaat het voornamelijk om dineren in absolute luxe. Deze stoelen zijn iets groter en verstelbaar in een aantal standen zodat u na het eten heerlijk achterover kunt, en helemaal ontspannen kunt natafelen. Natuurlijk is deze houten tuinstoel ook fantastisch bij een salontafel of gewoon los op de veranda. Een ding zeker, op deze stoelen staat comfort bovenaan.        

 

- Teak diningstoel - Voor alle type tuintafels, van robuust tot modern en sierlijk

 In deze range hebben wij een mooie ruime keuze aan stoelen die u kunt gebruiken aan tafel. Van grote stoelen tot kleinere, maar ook gemaakt met verschillende materiaalsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Juul tuinstoel van AppleBee waarin zowel teakhout als olefin garen zijn verwerkt, of de zeer hippe en moderne James tuinstoel van Garden Teak.

 

- Rotan tuinstoel - Een mooi gevlochten en stevig natuurproduct.

 Wanneer u het mooie teakhout wilt combineren met een ander natuurproduct kunt u ook kiezen voor onze rotan tuinstoelen. Rotan is net als teak een natuurproduct dat u ook gewoon buiten kunt laten staan. Daarnaast is de combinatie van teak en rotan gewoon ontzettend mooi!

 

 

Uw toekomstige houten tuinstoelen en de service die wij daar bij vinden horen!

 

Onze houten tuinstoelen zijn op voorraad leverbaar. Wij vinden het belangrijk dat uw teak tuinmeubels netjes worden afgeleverd, daarom hanteren wij een full service delivery. Dit betekent dat wij na bestelling uw houten tuinstoelen netjes uitgepakt en gemonteerd bij u afleveren en op juiste plek installeren. Dat vinden wij heel gewoon! 

 

A-kwaliteit teakhout tuinmeubels voor de beste prijs

 

Wij vinden het belangrijk dat uw toekomstige teakhouten tuinstoelen een lang leven zullen hebben. Daarom is ons teakhout gecertificeerd, duurzaam en alleen van de beste kwaliteit. U zult dus ook geen spinthout of chemisch behandeld hout vinden, en zullen uw teak tuinmeubelen daarom lang meegaan! 

 

Heeft u uw droomstoel al gezien? Dan kunt u gemakkelijk bij ons online bestellen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen en uw meubels klaarzetten voor hun nieuwe thuis. 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag de beste keuze te maken die voor uw unieke situatie het beste is!