KOM NAAR DE SHOWROOM EN BELEEF DE NIEUWSTE TUINMEUBELTRENDS
Trees For AllFSCTrustmark
0
KOM NAAR DE SHOWROOM EN BELEEF DE NIEUWSTE TUINMEUBELTRENDS

Terrasadvies aan huis

Banner voor pagina 'Terrasadvies aan huis' van Dutch Garden

 

Terrasadvies aan huis - van Dutch Garden

 

Heb je geen idee hoe jij jouw tuin moet inrichten of misschien heb je er geen tijd voor? Dan helpen wij je! Met onze gloednieuwe service: 'Terrasadvies op locatie' maken wij samen met jou een plan voor een prachtige aangekleed terras met prachtige A-kwaliteit design tuinmeubelen.

 

Wij zoeken voor jou uit ons brede assortiment van verschillende merken de leukste en meest passende meubelen voor je uit. Door onze uitgebreide kennis van het assortiment kunnen wij veel producten en merken mixen en zorgen voor een voor jou misschien wel verrassende uitkomst. Hierbij zorgen wij er uiteraard voor dat dit goed bij jou en de tuin past. Wij verzorgen niet alleen de meubelen maar ook de juiste aankleding zodat heel het plaatje meteen klopt!

Lees ook eens onze mooi blogs waar we advies geven over trends en leuke tips geven.

 

 

Hoe werkt 'Terrasadvies op locatie'?

Zodra je hebt aangegeven dat je van onze nieuwe service gebruik wil maken nemen wij contact met je op en plannen wij een afspraak is.

Wij sturen je een korte vragenlijst toe en vragen je om deze vooraf in te vullen zodat wij al een beeld krijgen van jouw smaak, stijl, wensen en behoeften. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met het maken van een aantal moodboards en daarbij maken wij voor jou al een ruime selectie van meubelen die hierbij passen. Dit zullen wij dan bij jou thuis komen presenteren.

Heb je ook echt nog helemaal geen idee van wat je graag zou willen en niet echt een richting wat betreft stijl? Dat maakt helemaal niets uit! Wij komen gewoon bij jou langs en gaan hier samen met jou naar kijken.

Na onze afspraak kan je alles thuis gerust nog eens nakijken en bekijken en alles laten bezinken. Krijg je al een beetje feeling met de voorgestelde meubelen? Ben je al verliefd geworden op het idee van hoe jouw tuin er uit gaat zien met de nieuwe meubelen en zelfs aankleding? Leuk! Dan is het eerste deel al geslaagd.

Twijfel je nog een beetje, dan nodigen wij je graag uit om gezellig bij ons langs te komen en uitgebreid je favoriete meubelen te testen.

 

 

Keuze gemaakt?

Wanneer de keuze is gemaakt gaan wij weer aan de slag. De tuinmeubelen worden gemiddeld binnen 7 dagen geleverd. Uiteraard monteren wij alles en zetten het op de gewenste plek in de tuin en kleden wij de set eventueel aan met de accessoires zoals we dat hebben besproken.

 

Wat kost het?

Voor tuinadvies aan huis rekenen wij €350,-. Bestel je uiteindelijk tuinmeubelen bij ons voor een minimaal bedrag van €3500,- dan komen de advieskosten volledig te vervallen. Dit bedrag wordt verrekend bij de aanschaf van de inrichting.

Waar wacht je nog op? Vraag deze service eenvoudig aan, stuur ons een e-mail of contact pagina.

 

Ervaring

Wij hebben al een aantal jaar ervaring op het gebied van terrasadvies op maat. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met grotere projecten als het inrichten van terrassen voor restaurants, hebben wij verschillende sport verenigingen voorzien van nieuwe meubelen langs de velden en gezellige zithoeken langs de kant. 

Afgelopen jaar hebben wij gemerkt dat er ook vanuit de particuliere klanten steeds meer vraag kwam naar het advies geven op maat voor eigen terras. Omdat de kennis en expertise hiervoor aanwezig is zijn wij in 2019 naast de grote projecten ook het terrasadvies op locatie gestart. Na de start van terrasadvies op locatie hebben wij vele aanvragen gekregen en hebben wij hier mooie projecten van kunnen maken en verschillende terrassen kunnen inrichten naar de wens van de klant. Het geeft ons ontzettend veel energie om dit te mogen doen en het werk van de klant uit handen te nemen.

 

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.