HOUE Sketch tuintafel | 220 x 88
Sketch tuintafel | 220 x 88
De sketch tafel heeft een artistieke, minimalistische look. Niet vreemd, als je bedenkt dat het design uit Denemarken komt.
€1.202,60 €859,00
HOUE Sketch tuintafel | 160 x 88
Sketch tuintafel | 160 x 88
De sketch tuintafel heeft een artistieke, minimalistische look. Niet vreemd, als je bedenkt dat het design uit Denemarken komt.
€908,60 €649,00
HOUE Sketch schommelstoel
Sketch schommelstoel
De schommelstoel voor jong en oud! Je zult het misschien niet verwachten als je weet dat de zitting en het frame van metaal is, maar comfortabel is ie!
€488,60 €349,00
HOUE Beschermende olie voor bamboe tuinmeubelen
Beschermende olie voor bamboe tuinmeubelen
Bamboe is absolute trend in tuinmeubelen en dat is niet voor niets. Het ziet er prachtig uit, is ontzettend duurzaam omdat het snel groeit, en heeft ook nog eens een lange levensduur als je het beschermt.
€24,95
HOUE Paon tuinstoel
Paon tuinstoel
Het slanke design van de Paon tuinstoel zorgt ervoor dat je tuinset niet alle ruimtelijkheid wegneemt van je balkon of tuin. Het design is op en top modern Scandinavisch en van hoge kwaliteit!
€278,60 €199,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
HOUE

HOUE Tuinmeubelen

HOUE is een Deens bedrijf dat prachtige meubels maakt. Niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen. Het design huis is opgestart in 2007 en zijn gedreven door betaalbare luxe als filosofie. Dit is volgens de designers te behalen door de juiste materialen en oplossingen te kiezen. Zij dragen trots bij aan een prachtige Scandinavische ontwerp en vakmanschap dat de grote menigte aanspreekt. Alle HOUE tuinmeubelen hebben een hoge standaard van design, prijs en kwaliteit. Je geniet jarenlang van de HOUE tuinmeubelen dankzij de hoge buitenkwaliteit materialen. Je kan HOUE bij ons met gemak online bestellen! Wil je een paar voorbeelden van HOUE tuinmeubelen in het echt zien of voelen? Kom dan vooral naar onze winkel in Naarden!

 

HOUE Outdoor 

HOUE outdoor heeft het oog voor details als het gaat om de HOUE tuinmeubelen. Ze kijken naar de natuur en hebben het verband met de horzin gelegd, zodat je altijd goed zit en de lijnen en vormen naar een hoger niveau worden getild. Geniet van de zonnige dagen en de lange zomeravonden met grote comfort en in stijl. HOUE tuinmeubelen kent twee lijnen. De CLICK en de LEVEL OUTDOOR LOUNGE.

 

CLICK HOUE Tuinmeubelen

CLICK HOUE tuinmeubelen is een collectie dat bestaat uit dining tuinstoelen, ligbedden, schommelstoelen, lounge tuinstoelen, positie stoelen en hockers. CLICK is gemaakt van powder coated metaal met intelligent ontworpen plastic lamellen en bamboo. CLICK geeft je een perfecte comfort en flexibiliteit om jouw kleur te kiezen en te combineren. Zodat je altijd de kleuren hebt die bij jou passen!
 

LEVEL OUTDOOR LOUNGE van HOUE Tuinmeubelen

LEVEL gaat meer over de manier van lijnen en vormen die ervoor zorgen dat de tuinmeubelen geweldig in comfort en stijl zijn. Dankzij het modulaire systeem is het mogelijk om de tuinmeubelen in elke setting, die je je maar kan wensen, te zetten. Geniet van je buitenleven met de zelfgekozen designs van HOUE! Het frame is in lichtgewicht powder coated aluminium en de kussens komen in een donkergrijze kleur. Level zorgt ervoor dat je lekker buiten kan genieten!
 

De designers van HOUE tuinmeubelen

HOUE tuinmeubelen worden ontworpen door Henrik Pedersen, Jesper K. Thomsen en Roee Magdassi. Een drietal ontwerpers die samen de functionaliteit en handigheid van meubelen combineren. Hun doel is om mensen te bewegen en te inspireren, maar ook vooral het gemak en genot van het buitenleven te vergroten. Zij gaan voor een design waarmee creativiteit geen einde kent en waarbij het doel van het design duidelijk is. Simpliciteit, recht door zee, maar zeer gewenst en plezierig. Producten die je laten glimlachen!

 

HOUE tuinmeubelen & Dutch Garden

Wij hebben het hele jaar door voorraad van HOUE tuinmeubelen, dit betekent dat wij snel kunnen leveren en jij snel kan genieten! Natuurlijk wil je eerst komen testen en dat kan gemakkelijk in onze showroom. Hier geven wij uitgebreid advies en ben je vrij om te komen proefzitten. Wij zetten ondertussen een kop koffie of thee voor je klaar. De winkel is 7 dagen per week open! Heb je nog vragen of kan je niet naar onze showroom komen? Dan kunnen we uiteraard ook een videouitleg voor je maken, waarbij wij de set van jouw dromen in beeld brengen en de meest gestelde vragen te kaak stellen. Hierdoor hoef jij niet helemaal naar Naarden te komen, maar krijg je er wel een look and feel bij.

Uiteraard zeggen wij altijd dat het leuker en gezelliger is om langs te komen, zodat je ook gewoon lekker kan proefzitten. Bovendien zit onze showroom aan de rand van Naarden-vesting, waar je heerlijk kan wandelen! Wij zorgen er wel voor dat je niet voor niets bij ons in de winkel langskomt!

 

Wat kun je van ons verwachten na het kopen van HOUE tuinmeubelen?
  • Je wilt een product waar je echt blij van wordt! Je moet dus goed weten wat je koopt. Daarom zullen we alles doen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Bel, email, chat of Whatsapp ons, of kom langs in de showroom.
  • Heb je geen tijd om naar de showroom te komen, en wil je iets specifieks weten zoals; Hoe staat de tuinstoel bij een tuintafel, of hoe ziet hij er in het daglicht uit? Stuur ons een videopresentatie verzoek en omschrijf kort wat je wilt zien. Wij maken dan een vrijblijvende persoonlijke videopresentatie over het product. 
  • Bijna al onze tuinmeubelen zijn leverbaar uit voorraad en daarom kunnen wij je deze zeer snel leveren. Al onze voorradige tuinmeubelen leveren binnen 7 werkdagen bij je af. Niet bij de voordeur, maar in de tuin, gemonteerd en wel!
  • Wij staan achter ons product, daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze tuinmeubelen.
 
Lees meer Lees minder