Recente blog berichten

23 / 08 / 2018
Hoe vind ik de juiste tuintafel?
Je bent op zoek naar een mooie tuintafel voor in je tuin, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe en wat je wilt. Het is daarnaast ook een product dat je heel lang in je tuin wil hebben staan en niet zo snel weg zal doen. Het zoeken stel je daarom ook steeds uit, omdat het aanbod zo groot is. Heel begrijpelijk! Wij denken daarom graag met je mee en geven je alvast wat tips om je zoektocht zo soepel mogelijk te laten verlopen.
18 / 05 / 2018
Waarom kies je voor een all-weather kussen?
Je bent op zoek naar een nieuwe loungeset en de kussens zijn daar een groot onderdeel van. Maar waarom zou je eerder voor een all-weather kussen kiezen dan een 'normale' kussen?
18 / 05 / 2018
Hoe berg ik mijn loungekussens op?
Tuinkussens, loungekussens en het beschermen van je tuinsets.. Hoe ga je daar nu mee om?
10 / 04 / 2018
Fieldchair Ribbon
De fieldchair is nieuw en de trend van 2018! De prachtige design loungestoel gemaakt van natuurlijk materialen staat erg mooi in iedere setting, maar zit ook nog eens heerlijk!

Recente artikelen

Wat zijn de verschillende kwaliteiten teakhout? Hoe vind ik de juiste tuintafel? Waarom kies je voor een all-weather kussen? Hoe berg ik mijn loungekussens op? Fieldchair Ribbon Welk teakhout is beter? Plantage teak of gerecycled teakhout? Hoe onderhoud ik mijn teakhouten tuinmeubelen Gerecycled Teakhout - Wat is dat nu precies? Garantie en voorwaarden Boomstamtafels

Tags