DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Klein maar fijn: deze meubels zijn geschikt voor een kleine tuin

1. Meubels voor een kleine tuin: kiezen of delen

Meubels voor een kleine tuin uitzoeken, betekent kiezen of delen. Probeer niet alles in je kleine tuin te proppen, daar wordt-ie alleen maar kleiner en onaangenamer van. Kies wat je belangrijker vindt: een tuinset waaraan je met de hele familie kunt tafelen, of liever een paar ligbedden met een parasol om prinsheerlijk te kunnen loungen? Of een bistrosetje op z’n Frans waardoor genoeg ruimte overblijft nog een kleine loungebank in de hoek te schuiven. Kiezen of delen. 

Kleine tuin

Onze favorieten voor een kleine tuin 

3. Een kleine tuin inrichten: hou het simpel

Wie een kleine tuin inricht doet er goed aan het simpel te houden. Beperk niet alleen de hoeveelheid en soorten tuinmeubelen, maar ook de soorten bestrating en beplanting. Wat betreft bestrating: grote tegels doen het in een kleine tuin gek genoeg beter dan kleine. En mocht je een schutting in de verf willen zetten, kies dan een zachte kleur. Komt dat even mooi uit dat de kleuren van 2022 Bright Skies, een luchtige en lichtblauwe tint, en Olive Sprig, een zachte olijfgroen, zijn. Check ons trendrapport voor meer kleuren, smaken en stijlen.

Goed, simpel dus. Maar dat betekent niet dat je in een kleine tuin geen tuinaccessoires kwijt kunt. Wat namelijk wel een hartstikke goed idee: een buiten vloerkleed onder je bistrosetje of loungebank en wat extra tuinkussens voor erop. Gezelligheid gegarandeerd.

Shop accessoires

Norden houten loungeset

5 keer loungesets voor in een kleine tuin 

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.