DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Hoe berg ik mijn loungekussens op?

Hoeveel ruimte heb je binnenshuis of in je schuur voor je tuinkussens?

Het beste is om de tuinkussens in een schuur, garage of zolder te leggen, liefst nog in een opbergtas zodat ze geen stof vangen. Let op het materiaal waarvan de opbergtas gemaakt is. Het liefst wil je een product dat ademt, maar ook vocht tegenhoudt zoals de beschermhoestas van Brafab.

Click Schommelstoel

Je tuinkussens een eigen plekje geven met een handige opbergbox

Voor wie wat meer ruimte heeft, is een opbergkist of -box misschien een uitkomst. Zorg ervoor dat je opbergbox voldoende ruimte biedt voor al je tuinkussens. Zo’n kist is extra praktisch, want naast dat ’ie je tuinkussens warm en droog houdt, kun je ’m ook prima inzetten als extra tafel – zet er wat leuke lampjes op en voilà. Wel zorgen dat je dan niet een opbergbox koopt met bolle bovenkant. Bolle bovenkanten zijn trouwens ook handig, want daar loopt het water dan weer beter vanaf. Het is kiezen of delen.

Goed om op te letten: de opbergkist moet aan alle kanten goed kunnen afsluiten, maar tegelijk de mogelijkheid bieden om te ‘ademen’ zodat eventueel vocht gemakkelijk uit de kussens kan. Voor onze collectie opbergkisten, klik je hier.

5 x makkelijk opbergen

Je loungeset buiten laten staan, bescherm de meubelen dan met een tuinmeubelhoes

De makkelijkste optie is een loungeset beschermhoes. Het merk Brafab heeft hiervoor universele tuinmeubelhoezen gemaakt. De beschermhoezen voor je tuinsets en loungesets zijn makkelijk over je tuinmeubelen heen te trekken en in het geval van Brafab zit er een velcrohoekje aan de onderkant, zodat je het makkelijk kan vastklitten, zodat je tuinmeubelhoes niet zomaar wegvliegt. Geen gedoe met touwtjes en knoopjes. Een ander voordeel is dat de hoezen gemaakt zijn van een speciale stof die zowel ademt als waterafstotend is. Je tuinmeubelen en tuinkussens zijn daardoor beschermd tegen zon en regen.

SUNS Marbella loungeset

Meer tuininspiratie

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.