DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Tuinmeubel Reiniger - Multi Surface
Tuinmeubel Reiniger - Multi Surface
€15,95

Tuinmeubel Reiniger - Multi Surface

Productomschrijving

 

Tuinmeubel Reiniger pakt intensief aan

Tuinmeubel Reiniger 1 is uitermate geschikt om de meest vervelende vlekken te verwijderen. Door de diepe reiniging en effectieve werking, verdwijnen vuil en vlekken als sneeuw voor de zon! Niet alleen vlekken van eten en drinken, maar ook algen en vogelpoep zijn geen probleem voor dit schoonmaakmiddel. Daarnaast pakt het vlekken aan die er geleidelijk in gaan zitten, onder andere door het weer en buitenomstandigheden. Het mooie aan dit middel is dat het een echte multi-surface reiniger is. Dat betekent dat u zonder problemen dit middel niet op één, maar meerdere verschillende oppervlakken kan gebruiken! Deze reiniger is geschikt voor het schoonmaken van leer, kunstleer, vinyl, polywood, kunststof en andere (vlechtwerk) plastic tuinmeubelen. U kunt er zelfs tuin accessoires mee schoonmaken, waaronder kussens en parasols.

 

Veilig voor mens en natuur

Tuinmeubel Reiniger 1 is EcoSafe, dat wil zeggen een natuurlijk, milieuvriendelijk product. Het bevat geen giftige stoffen en geen chemicaliën.

 

Schoonmaken in een handomdraai

Voor u de tuinmeubelen gaat schoonmaken, is het belangrijk dat u de kleur van de reiniger test op een onopvallende plek. Bijvoorbeeld de poot of de onderkant van het meubel. Is alles in orde? U hoeft niet te schudden en kunt meteen beginnen met reinigen! Behandel het gedeelte wat gereinigd moet worden en laat het 30 seconden intrekken. Vervolgens verwijdert u het vuil en spoelt u het af met water. Als het niet volledig schoon is, behandelt u het gedeelte nog een keer. Zijn de vlekken verwijderd? Dan bent u klaar en kunt u weer als vanouds genieten van uw gereinigde tuinartikelen!

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Tuinmeubel Reiniger - Multi Surface
Golden CareTuinmeubel Reiniger - Multi Surface

Tuinmeubel Reiniger van Golden Care is dé krachtigste reiniger op het gebied van tuinmeubelen! Het is geschikt voor alle oppervlakken, zoals: wicker, laminaat, leer, kunststof en nog veel meer. De reiniger pakt zonder moeite hardnekkige vlekken aan.

Op voorraad

Deliverytime

€15,95

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek