Tuinkussens

Om echt te genieten van uw tuinmeubelen is een tuinkussen onmisbaar. Bij ons vindt u de meest hippe, klassieke en zomerse designs!

Lees meer
  • De mooiste tuinmeubelen voor u geselecteerd
  • SUNS Brandstore
  • Full- Service Delivery
  • 7 dagen in de week geopend
Type Kussen
Kleur
Merken
Min: €0
Max: €150

Tuinkussens zijn niet alleen een comfortabele verzachting wanneer u zit of ligt op een tuinmeubel, maar ook een fantastisch accessoire! Bij ons kunt u terecht voor hippe en moderne tuinkussens met flitsende kleuren en patronen of mooie klassieke tuinkussens met zachte en rustige effen kleuren.

 

De Teakspecialist - Dealer van de grootste tuinkussen merken 

 

Bij ons kunt u terecht voor tuinkussens van de grootste tuinkussen merken. Wij zijn officiele dealer van Hartman, Madison en Garden Teak. Ook kunnen we u voorzien van een mooi maatkussen van Sunbrella of Sunproof. Wij houden een grote voorraad tuinmeubelkussens, en mocht het niet op voorraad zijn kunnen we zeer snel leveren!

 

U kunt bij ons terecht voor tuinkussens geschikt voor de volgende tuinmeubelen

 

- Deckchairkussens voor alle verschillende deckchairs

- Tuinbankkussen in diverse maten

- Ligbedkussen voor onze sunlounges

- Tuinstoelkussens voor al onze tuinstoelen zoals zitkussens en hogerug kussens

- Loungekussens en maatkussens

 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een tuinkussen?

 

Wanneer u een tuinkussen aanschaft wilt u ze wel buiten kunnen gebruiken. Daarom zijn onze tuinmeubelkussens echt buitenkussens.

Dit houdt in dat de stoffen uv-proof zijn en dus niet snel zullen verkleuren. Dit kunt u terugzien in de hoge kleurechtheid. Daarnaast zijn de tuinkussens vuil en waterafstotend. De voeringen zijn sneldrogend zodat vocht geen kans krijgt om te schimmelen of rotten. 

Bij ons kunt u tuinkussens vinden die gemaakt zijn van Olefin, Dralon, Sunproof en Sunbrella. Op de productpagina's kunt u terugvinden waar de verschillende kussens van zijn gemaalt.

 

Wanneer u het juiste kussen niet kunt vinden in onze collectie is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen ook maatkussens maken in elke kleur en stof die u wilt. Voor meer informatie daarover kunt u ook op deze pagina kijken.

 

Hoe onderhoud ik een tuinkussen?

 

Het onderhouden van een tuinkussen is niet veel werk. De meeste tuinkussens hebben een afneembare rits die u kunt handwassen. U kunt na het wassen de stof gewoon aan de lijn drogen, waarna u het zonder strijken weer kunt gebruiken. Kleine vlekken of vuil zijn door de vochtwerende stoffen eenvoudig te verwijderen door het op te deppen met lauw water.