Service

 

Waarom kies je voor Dutch Garden?

Wij willen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de tuinmeubelen, daarom stopt de service niet na de garantie periode. Het kan voorkomen dat er iets kapot gaat. In bijna alle gevallen is dit te repareren en heeft u weer jarenlang plezier van uw meubel. Zelfs de stoelen van 15 jaar oud komen wel eens bij ons terug om gerepareerd te worden.

 

 

Daarom kies je Dutch Garden!

De prijs/kwaliteit verhouding houden we scherp in de gaten. Vergelijk daarom gerust onze artikelen met die van andere aanbieders. Neem contact met ons op wanneer je behoefte hebt aan advies. Wanneer je na het bezoeken van onze winkel of onze website besloten hebt om iets te bestellen, kunnen wij dit gemonteerd en wel bij je afleveren. Zelf meenemen kan natuurlijk ook omdat wij alles in voorraad hebben, dus geen lange levertijden. Bij voorkeur leveren wij alle artikelen vakkundig gemonteerd af.

BTW

Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief 21% BTW.

 

Verzenden & Retourneren

Het kan voorkomen dat een product niet geheel naar wens is of gewoon niet staat zoals je had verwacht. In alle gevallen kan er geretourneerd worden. De kosten zijn wel voor eigen rekening. Belangrijk is dat het product ongebruikt is en in originele verpakking (bij tuinkussens) wordt terug gestuurd. Voor tuinmeubelen geldt dat deze ongebruikt zijn en niet nat zijn geworden.

 

          

*Maatwerk kunnen wij niet terugnemen. Wanneer je specifiek een maatwerk item bij ons besteld, dient deze bij aankoop volledig betaald te worden en kan niet worden geretourneerd.