Klantenservice

Service bieden vinden wij belangrijk!

Waarom Dutch Garden by de Teakspecialist?

Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw tuinmeubelen, daarom stopt de service niet na uw garantie periode. Het kan voorkomen dat er iets kapot gaat. In bijna alle gevallen is dit te repareren en heeft u weer jarenlang plezier van uw meubel. Zelfs de stoelen van 15 jaar oud komen wel eens bij ons om gerepareerd te worden.

 

Daarom de Teakspecialist!

Het aanschaffen van tuinmeubelen is relatief eenvoudig maar het jarenlange plezier dat u er van kunt hebben is het belangrijkst. Onze scherpe prijzen betekenen dus zeker niet dat dit ten koste moet gaan van de service.

De prijs/kwaliteit verhouding houden we scherp in de gaten. Vergelijk daarom gerust onze artikelen met die van andere aanbieders.

Als u behoefte heeft aan advies dan mag u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u het e.e.a uit kunnen leggen. Als u na het bezoeken van onze winkel of onze website besloten heeft om iets te bestellen, kunnen wij dit gemonteerd en wel bij u afleveren.
Zelf meenemen kan natuurlijk ook omdat wij alles in voorraad hebben, dus geen lange levertijden. Bij voorkeur leveren wij alle artikelen vakkundig gemonteerd af, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

 

BTW.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW deze btw is voor bedrijven aftrekbaar. Wilt u de meubelen in het buitenland geleverd hebben dan kunnen wij mits wij een geldig buitenlands btw nummer van u krijgen de meubelen zonder btw aanbieden.

 

 

Neem contact op
* Verplichte velden