DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
RVS Reiniger & Roestverwijderaar
RVS Reiniger & Roestverwijderaar
€17,95

RVS Reiniger & Roestverwijderaar

Productomschrijving

Golden Care - RVS Reiniger & Roestverwijderaar

RVS Reiniger en Roestverwijderaar van Golden Care is een krachtige reiniger die het originele uiterlijk van RVS herstelt zodat het eruit ziet als nieuw.

RVS Reiniger en Roestverwijderaar klinkt misschien tegenstrijdig, want het materiaal heet niet voor niets roestvrij staal. Het is echter zo dat wanneer je roestaanslag hebt op RVS, dit niet het RVS zelf is wat roest. Over het algemeen is dit slechts het geoxideerde oppervlak wat is aangetast. Met deze reiniger en roestverwijderaar kan je makkelijk en snel het roest verwijderen en het originele oppervlak weer herstellen.

Heb je RVS tuinmeubelen waar het lijkt alsof er roest op zit? Dan biedt deze reiniger uitkomst. Door de bijgeleverde doek en krachtige reiniging is het RVS oppervlak snel behandeld en kun je weer genieten van je tuinmeubelen die weer prachtig stralen.

 

Milieuvriendelijk en onschadelijk

RVS Reiniger en Roestverwijderaar is volledig op waterbasis gemaakt én 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Makkelijk te reinigen

Je brengt RVS Reiniger en Roestverwijderaar gemakkelijk aan op RVS met behulp van bijgeleverde doek. Even schudden voor gebruik en je kunt beginnen. Let er wel op dat je het rustig en voorzichtig aanbrengt op het RVS oppervlak. Het kan zijn dat er anders spetters vanaf komen en je morst op andere oppervlakken. Bij (teak)hout kan dit ervoor zorgen dat er vlekken in het hout komen.

Breng een laag aan op het gedeelte wat gereinigd moet worden, er zal geleidelijk een waas ontstaan. Poets de waas weg met een ander gedeelte van de doek of een nieuwe droge doek totdat alle roest en vlekken verwijderd zijn. Als er nog steeds roest op zit, kan een tweede behandeling nodig zijn. Klaar met reinigen en wil je de nieuwe, stralende look behouden? Gebruik dan RVS Beschermer en Roestvoorkomer van Golden Care.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen.De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care RVS Reiniger & Roestverwijderaar
Golden CareRVS Reiniger & Roestverwijderaar

RVS Reiniger en Roestverwijderaar van Golden Care is een krachtige reiniger die het originele uiterlijk van RVS herstelt zodat het eruit ziet als nieuw.

Op voorraad

Deliverytime

€17,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek