TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
RVS Beschermer & Roestvoorkomer
RVS Beschermer & Roestvoorkomer
€21,95

RVS Beschermer & Roestvoorkomer

Productomschrijving

Golden Care - RVS Beschermer & Roestvoorkomer

RVS Beschermer en Roestvoorkomer van Golden Care helpt om het nieuwe uiterlijk van RVS langer te behouden. Makkelijk aan te brengen met behulp van de bijgeleverde doek.

De RVS Beschermer en Roestvoorkomer breng je aan op het moment dat je net een nieuw tuinartikel of tuinmeubel hebt wat behandeld kan worden, of wanneer je zojuist je tuinmeubelen hebt gereinigd met de RVS Reiniger en Roestverwijderaar van Golden Care.

Het oude geoxideerde laagje dat bovenop het RVS vormde is weggepoetst en je wil dat het RVS zo lang mogelijk mooi blijft en eruit ziet als nieuw. Dan gebruik je de RVS Beschermer & Roestvoorkomer van Golden Care, voor een optimale bescherming en voorkoming van roest. De RVS Reiniger en Roestverwijderaar hebben wij ook in ons assortiment.

 

Milieuvriendelijk en onschadelijk

RVS Beschermer en Roestvoorkomer is volledig op waterbasis gemaakt én 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Makkelijk te reinigen

Je brengt RVS Beschermer en Roestvoorkomer gemakkelijk aan op RVS met behulp van bijgeleverde doek. Even schudden voor gebruik en je kunt beginnen. Let er wel op dat je het rustig en voorzichtig aanbrengt op het RVS oppervlak. Het kan zijn dat er anders spetters vanaf komen en je morst op andere oppervlakken. Bij (teak)hout kan dit ervoor zorgen dat er vlekken in het hout komen.

Breng een laag aan op het gedeelte wat beschermd moet worden, er zal geleidelijk een waas ontstaan. Wacht enkele minuten en poets de waas weg met een ander gedeelte van de doek of een nieuwe droge doek totdat het RVS weer glimt. Dat is alles wat je hoeft te doen om je RVS zo goed mogelijk te beschermen. De reiniging van tevoren en verwijdering van roest kun je het beste doen met de RVS Reiniger en Roestverwijderaar van Golden Care.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen.De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care RVS Beschermer & Roestvoorkomer
Golden CareRVS Beschermer & Roestvoorkomer

RVS Beschermer en Roestvoorkomer van Golden Care helpt om het nieuwe uiterlijk van RVS langer te behouden. Makkelijk aan te brengen met behulp van de bijgeleverde doek.

Op voorraad

Deliverytime

€21,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek