DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Menton Loungeset
Menton Loungeset
€3.745,00

Menton Loungeset

Productomschrijving

Menton loungeset | Zwart

 

 • Het ontwerp is gebaseerd op de stad Menton aan de Côte d’Azur
 • Gemaakt van gepoedercoat aluminium
 • Rugleuningen bestaan uit gevlochten rope
 • Set bestaat uit: 1x loungebank, 2 loungestoelen en de salontafel set
 • Inclusief weerbestendige Bee Wett loungekussens

 

De Menton lounge set bestaat uit een loungebank, 2 loungestoelen en salontafel set van 2. De Menton serie is ontworpen door Sako Wijma die zich bij het ontwerpen van deze serie heeft gericht op de samensmelting van naam en ontwerp. Menton is een stad aan de Côte d’Azur, met als bijnaam ‘parel van Frankrijk’. Voor leuningen van de Menton loungeset is er gebruik gemaakt van een speciale vlechttechniek met grijs gemêleerd rope. De kruisingen in de leuningen zijn afgewerkt met zwarte ' parels ' die weer overeenkomen met het frame en met een knipoog refereren naar de bijnaam van de Franse stad. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Voor het onderhoud van de kussens en binnenzijde van het frame raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Menton Loungeset
Apple Bee tuinmeubelenMenton Loungeset

De Menton loungeset is een prachtige opengewerkte loungeset. Het zwarte aluminium frame vormt een mooi contrast met het grijs gemêleerde rope. De zwarte ' parels ' geven een extra leuk effect aan het vlechtwerk.

Op voorraad

Deliverytime

€3.745,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek