TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Ligbed Wales
Ligbed Wales
€749,00

Ligbed Wales

Productomschrijving

Ligbed Wales

 

 • Ergonomisch design
 • Gemaakt van A kwaliteit teakhout
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Maatkussen leverbaar 
 •  

Het Wales ligbed is een zeer elegante sunlounger. Het Wales ligbed heeft een ergonomisch design die tot uiting komt in de golvende vorm van het ligbed. Deze vorm is afgestemd op het menselijk lichaam zodat het design voor optimaal comfort zorgt. De latten van het ligbed liggen vrij dicht op elkaar. Dit zorgt voor de verfijnde uitstraling.

Onderhoud

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

Maten en specificaties

Afmetingen
35 x 190 x 64
Lengte (cm)
185 cm
Breedte (cm)
64 cm
Hoogte (cm)
29 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen Ligbed Wales
Garden Teak tuinmeubelenLigbed Wales

Het Wales ligbed heeft een mooi en elegante golvende vorm. De latten liggen dicht op elkaar wat het een verfijnde uitstraling geeft. Gemaakt van a-kwaliteit plantage teak voor een lange levensduur.

Op voorraad

Deliverytime

€749,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek