DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Jardinico JCP.5 serie Parasol
Jardinico JCP.5 serie Parasol
€8.995,00

Jardinico JCP.5 serie Parasol

Productomschrijving

Jardinico JCP.5 serie Parasol 

 

 • Afmetingen:4 parasols op 1 mast van 300x300cm
 • De parasol wordt geleverd incl. parasolvoet of grondanker
 • Kies zelf de kleur van het doek en frame
 • Mogelijkheid voor custome made Sunbrella doek. 
 • Materiaal: Frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium, doek is vervaardigd van Sunbrella stof
 • Makkelijk te bedienen 
 • Op maat gemaakte beschermhoes leverbaar
 • Goten verkrijgbaar om de parasoldoeken met elkaar te verbinden
 • 58 km/h, 36mph - Maximale windsnelheid waaraan de parasol blootgesteld kan worden.

*Getoonde prijs is incl. grondanker.

 

Parasol frame en doek

 

Deze parasol maakte 2 jaar geleden zijn intrede in de collectie van Jardinico en heeft ondertussen bewezen het ideale model voor grote projecten. Denk hierbij aan horeca oid. Met vier aparte parasols van 300x300 cm op 1 centrale mast, biedt dit model maar liefst 40m2 schaduw! Elke parasol kan afzonderlijk geopend of gesloten worden en kantelen in de hoogte. Als essentieel accessoire zijn er goten beschikbaar om de doeken met elkaar te verbinden. Creëer op deze manier een groot gebied ononderbroken bescherming tegen zon of regen. De 5 Series is verkrijgbaar in drie aluminium framekleuren en 2 parasoldoeken. Fijn dat de voet of grondanker inbegrepen is, deze wordt geleverd in de kleur waar je het frame in uitkiest. Mocht je kiezen voor de teakkleur aluminium, dan wordt de voet in de kleur charcoal toegevoegd. Wil je het parasoldoek in je eigen Sunbrella stof en kleur samenstellen? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Het frame en de belijning van de Caractère Five Series parasol is gemaakt gepoedercoat aluminium, welke bestand is tegen regen, wind en zon. Het frame is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren! Poedercoaten is een manier van beschermen die veel wordt gebruikt voor tuinmeubelen. Deze beschermlaag is namelijk ijzersterk. De coating zorgt voor bescherming tegen invloeden van buitenaf en verlengt aanzienlijk de levensduur aanzienlijk. De parasol is gemakkelijk in en uit te klappen door het lichte bedienings- handvat. Op deze manier kun je de parasol gemakkelijk in- en uitklappen en de stand geven, die jou het beste beschermt tegen de zon. 

Onderstaande foto geeft een weergave van de kleuren die aangeboden wordt voor de frames:

 

 

Het doek is gemaakt van Sunbrella stof. Sunbrella is een water- en vuilafstotende stof met een hele hoge kleur echtheid. Dit betekent dat het doek nauwelijks zullen verkleuren bij langdurige blootstelling aan UV stralen. Dit alles zorgt er voor dat je erg lang plezier zal hebben van je parasol. De Sunbrella parasoldoeken zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. De meest voorkomende kleuren hebben we hier online al voor je weergegeven. 

*Onderstaande foto geeft een weergave van de diverse kleuren die aangeboden worden voor het doek:

 

 

 

Parasolvoet of Grondanker

Bij deze serie parasols worden de voeten standaard geleverd. Kies je voor een wit frame, krijg je de witte voet erbij geleverd. Mocht je kiezen voor het frame in de kleur teak, dan wordt de kleur voet charcoal.
De afmeting van de parasol voet is 123x123cm en het gewicht is 300 kg.

Onderstaande foto geeft een weergave van de diverse kleuren die aangeboden worden voor parasolvoeten:

 

      

Het grondanker is een bevestiging die je plaatst in de grond. Door gebruik van beton zal deze bevestiging extra stevig en niet verplaatsbaar zijn. De afmeting van dit grondanker is ø14.5cm en lengte van 50cm. 

Foto Grondanker:

 

 

Afmetingen parasol

 

 

 

Maten en specificaties

Totale hoogte (1)
291cm
Open hoogte tot doek (2)
226cm
diameter
4x 300x300cm

Onlangs bekeken

Jardinico  Jardinico JCP.5 serie Parasol
Jardinico Jardinico JCP.5 serie Parasol

Deze parasol maakte 2 jaar geleden zijn intrede in de collectie van Jardinico en heeft ondertussen bewezen het ideale model voor grote projecten. Met vier aparte parasols van 300x300 cm op 1 centrale mast, biedt dit model maar liefst 40m2 schaduw!

Op voorraad

Deliverytime

€8.995,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek