DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
BBQ Polisher
BBQ Polisher
€19,95

BBQ Polisher

Golden Care BBQ Polisher
Productomschrijving

BBQ Polisher zorgt voor een glimmende barbecue

BBQ Polisher is hét onderhoudsmiddel voor je barbecue. Zorg weer voor een prachtig, glimmende barbecue zoals het hoort! Maak de barbecue eerst goed schoon en zorg daarna met de BBQ Polisher voor een prachtige shine zodat de BBQ er weer uitziet als nieuw.

Het is iedereen wel bekend dat na één avondje buiten eten de barbecue eruitziet alsof deze al jaren achter elkaar gebruikt wordt. Het rooster, de bak, eventueel het deksel en soms zelfs de gehele buitenkant zit onder de vet- en vuilvlekken. Hierdoor lijkt het erg lastig schoon te maken, maar gelukkig is ook dat verleden tijd.

 

BBQ Polisher gebruiken na schoonmaken met BBQ Reiniger

Voordat we de BBQ Polisher gaan gebruiken, maakt u de barbecue eerst schoon in een handomdraai met BBQ Reiniger van Golden Care. Daarna poetst u de barbecue weer helemaal glimmend en mooi zodat het lijkt alsof deze net nieuw is. Snel klaar, zodat u extra tijd overhoudt om te genieten in uw tuin.

 

Milieuvriendelijk en onschadelijk

BBQ Reiniger is volledig op waterbasis gemaakt én 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Tags

Onlangs bekeken

Golden Care BBQ Polisher
Golden CareBBQ Polisher

BBQ Polisher is hét onderhoudsmiddel voor je barbecue. Zorg weer voor een prachtig, glimmende barbecue zoals het hoort! Maak de barbecue eerst goed schoon met de BBQ Reiniger van Golden Care en zorg daarna met de BBQ Polisher voor een prachtige shine.

Op voorraad

Deliverytime

€19,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek