DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Gepoedercoat Metaal Protector
Gepoedercoat Metaal Protector
€21,95

Gepoedercoat Metaal Protector

Golden Care Gepoedercoat Metaal Protector
Productomschrijving

Gepoedercoat Metaal Protector, ultieme bescherming voor houtcomposiet

Het aanbrengen van een laag Gepoedercoat Metaal Protector zorgt voor een langdurige bescherming van uw houtcomposiet tuinmeubelen. De UV-block zorgt dat zoveel mogelijk schadelijke UV-straling van de zon wordt tegengehouden. Het is een bijna onzichtbaar middel, waarmee het materiaal vuil- en waterafstotend gemaakt wordt. Mocht u een keer een glas omstoten of etensresten achterlaten? Geen probleem, deze verwijdert u met gemak. Wij adviseren u om Gepoedercoat Metaal Protector tweemaal per jaar aan te brengen. Voor maximaal resultaat behandelt u de bovenkanten van de tafelbladen een enkele keer meer.

 

Milieuvriendelijk en onschadelijk

Gepoedercoat Metaal Protector is een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Eenvoudig in gebruik

Voordat u Gepoedercoat Metaal Protector gaat gebruiken, adviseren wij u om het houtcomposiet eerst grondig te reinigen met groene zeep of de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger van Golden Care. Dat is een wondermiddel voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen die gemaakt zijn van wicker, laminaat, houtcomposiet, kunststof en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger en het overzicht van ons aanbod aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen.

Als uw houtcomposiet gereinigd is en klaar om te behandelen, zorg dat het goed droog is. De fles Gepoedercoat Metaal Protector goed schudden voor gebruik en u kunt aan de slag. Breng als eerste een dunne laag aan met een zachte doek. Wacht vervolgens een half uurtje en breng een tweede laag aan. Als de tweede laag ingetrokken en droog is, bent u klaar. Dat is alles wat u hoeft te doen om uw houtcomposiet tuinmeubelen netjes en in stand te houden. Eigenlijk is nog één ding wat u nu kunt doen en dat is genieten in de zon van de prachtige tuinmeubelen die u heeft staan.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Gepoedercoat Metaal Protector
Golden CareGepoedercoat Metaal Protector

Gepoedercoat Metaal Protector van Golden Care is een geweldige bescherming voor uw tuinmeubelen! De unieke nanoprotector laag voorkomt dat vlekken in het gepoedercoate metaal trekken. Daarbij vertraagt het verweringsproces en voorkomt het verkleuring.

Op voorraad

Deliverytime

€21,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek