DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Daylounge loungestoel | incl. kussens
Daylounge loungestoel | incl. kussens
€1.649,00

Daylounge loungestoel | incl. kussens

Productomschrijving

Daylounge loungestoel

 

 • Diepe zit
 • Ultiem ontspannen in de plof kussens
 • All weather kussens
 • Sunbrella
 • Maakt deel uit van de Daylounge serie van Garden Teak
 • Gemaakt van A kwaliteit teakhout

 

De Daylounge loungestoel geeft het utlieme Ibiza lounge gevoel! De meegeleverde dikke plofkussens van de Daylounge loungestoel zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen na een lange dag werken. Een ander bijkomend voordeel is dat de kussens van de loungeset all weather zijn. Dit betekent dat je de kussens heel de zomer buiten kan laten liggen. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Maten en specificaties

Hoogte zitting cm
42 cm
Hoogte armleuning (cm)
57 cm
Diepte (cm)
93 cm, zitdiepte 72 cm
Breedte (cm)
79 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen Daylounge loungestoel | incl. kussens
Garden Teak tuinmeubelenDaylounge loungestoel | incl. kussens

De Daylounge loungestoel geeft het utlieme Ibiza lounge gevoel. De all weather kussens kunnen in verschillende kleuren en stoffen worden geleverd.

Op voorraad

Deliverytime

€1.649,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek