DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Collin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm
Collin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm
€249,00

Collin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm

Productomschrijving

Collin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm

 

 • Ruimtelijk
 • Gemaakt van A kwaliteit teakhout
 • Maakt deel uit van de Collin serie van Garden Teak

 

De Collin bijzettafel met onderschap is eigenlijk de luxe bijzettafel onder de Collin bijzettafels. Door het onderschap wordt er extra ruimte gecreëerd om spullen neer te zetten. Dit kan natuurlijk erg handig zijn! Het extra plankje aan de onderkant van de tafel hoeft niet enkel te dienen als plank waar nog meer gebruiksvoorwerpen op kunnen staan of liggen maar kan ook heel goed dienen voor decoratie. Je pimpt het tafeltje namelijk erg leuk op door er een mooie vaas of bloempot onder te zetten. Zo heb je toch die ene leuke vaas om mooie pot met bloemen op, of in dit geval onder, tafel staan en kan je de tafel nog steeds gebruiken waar deze eigenlijk voor bedoeld is. 

 

Onderhoud

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

Maten en specificaties

Afmetingen
50 x 50 x 50
Lengte (cm)
50 cm
Breedte (cm)
50 cm
Hoogte (cm)
50 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen Collin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm
Garden Teak tuinmeubelenCollin bijzettafel met onderschap 50 x 50 cm

De Collin bijzettafel met onderschap is de bijzettafel wanneer je graag iets meer ruimte zou willen hebben voor een kopje koffie, klein ontbijt en een magazine die je dan eenvoudig kwijt kunt op het onderschap van de bijzettafel.

Op voorraad

Deliverytime

€249,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek