DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
BBQ Reiniger
BBQ Reiniger
€15,95

BBQ Reiniger

Golden Care BBQ Reiniger
Productomschrijving

De BBQ reinigen met groot gemak!

De BBQ Reiniger pakt hardnekkig vuil goed en snel aan! Deze krachtige reiniger zorgt in een handomdraai voor een schone buitenkeuken. Onder andere aangekoekt eten op het grillrooster is verleden tijd. Bovendien is de BBQ Reiniger milieuvriendelijk.

 

Schoonmaken in een handomdraai

U bent vanaf nu geen uren meer bezig om uw BBQ of buitenkeuken te reinigen. In slechts enkele minuten is uw BBQ weer brandschoon. Breng de reiniger aan op het oppervlak en de delen die schoongemaakt moeten worden. Nadat het middel is ingetrokken verwijdert u het vuil en vet met een spons. Tot slot nog even afspoelen en uw BBQ is weer schoon en klaar om gebruikt te worden. Ondanks dat de barbecue schoon is, krijgt deze op den duur wel een doffe uitstraling. Dit komt onder andere vanwege de effecten van het weer. Maar daar kan wat aan gedaan worden.

 

BBQ Reiniger gebruikt? Nu alleen nog de BBQ Polisher

Nadat de barbecue goed gereinigd is, kan deze nog wel wat 'shine' gebruiken. Het is niet de bedoeling dat de barbecue weggestopt wordt omdat deze niet meer mooi is. Dat zou zonde zijn, want een mooie barbecue mag gezien worden en is een ware toevoeging aan uw tuin. Niet alleen voor de mogelijkheid om er eten mee te bereiden.

Daar komt de BBQ Polisher van Golden Care om de hoek kijken. Na het schoonmaken even poetsen en de barbecue ziet er weer uit als nieuw.

 

Milieuvriendelijk en onschadelijk

BBQ Reiniger is volledig op waterbasis gemaakt én 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Tags

Onlangs bekeken

Golden Care BBQ Reiniger
Golden CareBBQ Reiniger

De BBQ Reiniger pakt hardnekkig vuil goed en snel aan! Deze krachtige reiniger zorgt binnen no-time voor een schone buitenkeuken. Onder andere aangekoekt eten op het grillrooster is verleden tijd. Bovendien is de BBQ reiniger milieuvriendelijk.

Op voorraad

Deliverytime

€15,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek