TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Wat zijn sunbrella tuinkussens?

Sunbrella tuinkussens - De béste kwaliteit en mooiste kleuren en dessins

Het merk Sunbrella is in de jaren zestig begonnen met de overtuiging dat stoffen functioneel en mooi kunnen en moeten zijn. Sunbrella wordt nu toegepast op voor zonweringsstructuren, maritieme canvas en stofferingstextiel voor zowel buiten als binnen.

Het textiel van Sunbrella tuinkussens wordt gefabriceerd met oog voor detail, ontwikkeld met robuuste prestatiekenmerken die kleurbestendigheid bieden, weerbaarheid tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht en blootstelling aan chemische stoffen. De stoffen van Sunbrella hebben milieukenmerken die voorlopen op de industrie, is daarnaast ook eenvoudig te reinigen en biedt een lange levensduur.

 

Waarom tuinmeubelen met Sunbrella stof?

Voor onze eigen merken Garden Teak & Wolfwood hebben we gekozen om de tuinkussens te maken van Sunbrella. We laten al onze kussens in Nederland maken en daarom kun je kiezen voor iedere kleur uit de Sunbrella collectie. De Sunbrella stoffen voelen zacht aan en zijn vuil- en waterafstotend. Daarnaast geeft Sunbrella 5 jaar garantie op kleurechtheid. We kunnen de hele collectie aanbieden in de winkel, maar hebben voor onze website een selectie gemaakt van de best lopende kleuren.

 

Sunbrella maatkussens

We leveren ook tuinkussens op maat. Alles is geheel naar wens te maken, zo kun je kiezen uit verschillende types schuim, afwerking en natuurlijk de stofkleur. Op deze manier kun je altijd je tuinset of loungeset naar eigen smaak laten maken.

 

Schoonmaken van Sunbrella stoffen

Alle Sunbrella® stoffen zijn ontwikkeld met een combinatie van een uitzonderlijk hoog design- en presentatie niveau. De kussenhoezen met koud water op de fijne was stand wassen, daarna in de lucht laten drogen. Gebruik het strijkijzer, wanneer nodig alleen op de synthetische stand en test eerst op een klein plekje. Doordat de stof een speciale (milieuvriendelijke) coating heeft tegen vuil en water kan dit niet te heet gestreken worden.


Kleur advies

Ben je er wel uit welke tuinset of loungeset je wil, maar heb je nog geen idee welke kleuren er bij passen of juist in je tuin passen. Kom dan langs in onze showroom en we kunnen je adviseren wat het beste past. Daarnaast kun je dan ook gelijk de stoffen voelen en alle verschillende kleuren bekijken.

 

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.