TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Kijktip! Coffeebay loungeset

Kijktip | Coffeebay loungeset

De Coffee Bay loungeset is een A kwaliteit teakhouten loungeset die geleverd wordt met all weather tuinkussens. De zitting van de loungestoel en corner is prachtig afgewerkt door de zitting te voorzien van een textileen doek. Zeer stevig en een fraai gezicht door de afwerking van het RVS. Met als bijkomend voordeel dat het regenwater makkelijker weg kan lopen en uw kussens sneller droog zullen zijn. De teak loungeset is gemaakt van a-kwaliteit plantage teakhout en vrij van spinthout.

We gebruiken alleen het kernhout. Dit is te zien en zorgt ervoor dat uw meubel het hele jaar door buiten kan blijven staan. De tuinkussens zijn gemaakt van een Sunproof buitenstof en het schuim is geschikt om altijd buiten te blijven. Het droogt sneller. Ons advies blijft wel om de kussens in de wintermaanden en bij langdurige regen naar binnen te halen, deze worden namelijk wel vies. Alle kussens zijn voorzien van ritsen, de hoezen kunnen dus makkelijk gewassen worden.

In dit filmpje kan je zien welke opties deze Coffee Bay loungeset biedt en hoe je deze kan aanpassen aan je wensen!

 

 

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.