DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Vittoria tuinstoel | Teak Frame
Vittoria tuinstoel | Teak Frame
€999,00

Vittoria tuinstoel | Teak Frame

Productomschrijving

Vittoria Tuinstoel 

 

 • Royale dik rug en zit kussen
 • Zitting is all-weather 
 • Stof van de zitting is water en vuilafstotend
 • Teak houten frame
 • Stapelbaar

De Vittoria tuinstoel van Suns is een zeer fijne en makkelijke tuinstoel. De zitting van de Vittoria tuinstoel is gemaakt van een allweather stof wat er voor zorgt dat de tuinstoel niet zal verkleuren in de zon en heeft deze tuinstoel extra dikke rug en zit kussen. Dat maakt dat deze tuinstoel heerlijk comfortabel zit.  Daarnaast is Sunbrella water- en vuilafstotend waardoor vlekken zich niet snel hechten en eenvoudig te verwijderen zijn. Het frame van de Vittoria tuinstoel is gemaakt van teakhout. Dit teakhout is van hoge kwaliteit en licht van gewicht. Naast deze bijzondere eigenschappen is de Vittoria tuinstoel ook stapelbaar. Super handig! Bij het opbergen nemen de tuinstoelen dus maar weinig ruimte in. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de stoelen droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens/stoelen niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de stoelen. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

 

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Hoogte zitting cm
47cm
Hoogte armleuning (cm)
cm
Diepte (cm)
cm
Breedte (cm)
56,5cm

Onlangs bekeken

SUNS tuinmeubelen Vittoria tuinstoel | Teak Frame
SUNS tuinmeubelenVittoria tuinstoel | Teak Frame

De Vittoria tuinstoel van SUNS heeft een Teakhouten frame en een zitting gemaakt van Sunproof stof en een heerlijk dik quick dryfoam kussen. Dit zorgt ervoor dat de Vittoria tuinstoel heerlijk zit!

Op voorraad

Deliverytime

€999,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek