DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Viëste | Losse tuinbank zitting
Viëste | Losse tuinbank zittingForrest Green Change variant
€199,00

Viëste | Losse tuinbank zitting

Productomschrijving

Viëste | Zitting

 

 • Handige stoelzitting voor op alle Suns banken
 • Afmeting 70x45 cm
 • In 6 trendy kleuren leverbaar

 

De Viëste  van Suns is de slimme vinding voor extra zitcomfort. Deze losse zitting plaats je gemakkelijk op je tuinbank. De Viëste blijft stevig op zijn plaats door het lichaamsgewicht van de gebruiker. Hoe eenvoudig kan het zijn? De zittingen zijn voorzien van een kussenvoering en bekleed met Sunproof®. Deze hoogwaardige stof voor buiten is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. De SUNS Viëste zittingen zijn gemakkelijk op te bergen omdat ze stapelbaar zijn en weinig ruimte in beslag nemen. De zittingen zijn geschikt voor alle (tuin)banken van SUNS. Geef je gasten en jezelf extra zitcomfort tijdens die heerlijk lange zomeravonden.

 

Onderhoud

We willen je aanraden om deze tuinbankzitting in de herfst/winter periode droog op te bergen. Voor het onderhoud van de Viëste raden wij de Suns Shine Textiel Cleaner en Protector aan. De Textiel Cleaner met nanotechnologie is een reinigingsmiddel dat geschikt voor textileen, katoen en synthetische textielsoorten. Met de SUNS Shine Textiel Cleaner krijg je (waterafstotende) kussens, bankstellen, vloerkleden, parasols en tentdoeken weer mooi schoon. Dankzij het actieve, snelwerkende concentraat heeft de cleaner een sterk reinigende werking en is het product zeer duurzaam in verbruik. Naast het schoonmaken van de kussens raden wij ook aan om deze te beschermen met Suns Shine Textiel Protector. De SUNS Shine Textiel Protector met nanotechnologie is een effectief impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van waterafstotende kussens.

 

 

Onlangs bekeken

SUNS tuinmeubelen Viëste | Losse tuinbank zitting
SUNS tuinmeubelenViëste | Losse tuinbank zitting

Viëste van Suns is de slimme vinding voor extra zitcomfort. Deze losse zitting plaats je gemakkelijk op je tuinbank. De Viëste blijft stevig op zijn plaats door het lichaamsgewicht van de gebruiker. Hoe eenvoudig kan het zijn?

Op voorraad

Deliverytime

€199,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek