DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Tuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen
Tuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen
€10.590,00

Tuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen

Productomschrijving

Tuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen

 

 

 • Deze set bestaat uit de Palermo tuintafel 340x100 cm, en 8 Avero tuinstoelen
 • Modern en stoer design
 • De tuintafel is gemaakt van uitstekende kwaliteit teakhout en voorzien van een gepoedercoat aluminium frame
 • De Avero tuinstoelen zijn voorzien van een rope in combinatie met een aluminium frame, inclusief zit en rugkussen
 • Ook leverbaar met een mat wit frame van tafel en stoelen.
 • Avero stoelen ook te verkrijgen in andere kleur weaving

 

Deze prachtige Palermo tuintafel van SUNS hebben we gecombineerd met de luxe Avero tuinstoel. Zowel de tuinstoelen als de tuintafel zijn voorzien van een mat grijs aluminium frame. Dit is een prachtige royale tuinset. Het tafelblad bestaat uit massieve teak planken inclusief 2 luxe banen van sikaflex. Sikaflex is een hoogwaardig kitsoort, wat de tafel een extra dimensie geeft! De Avero tuinstoelen zijn zeer royale stoelen van zeer hoge kwaliteit.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Dek de tuinset niet af met een hoes in de herfst/winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teak cleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte (cm)
220cm
Breedte (cm)
130cm
Hoogte (cm)
76,5cm

Onlangs bekeken

SUNS tuinmeubelen Tuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen
SUNS tuinmeubelenTuinset | Palermo tuintafel met 8 Avero tuinstoelen

Deze prachtige Palermo tuintafel van SUNS hebben we gecombineerd met de luxe Avero tuinstoel. Zowel de tuinstoelen als de tuintafel zijn voorzien van een mat grijs aluminium frame. Dit is een prachtige royale tuinset. De tafelmaat is 340x100cm

Op voorraad

Deliverytime

€10.590,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek