TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Teakhouten tuinbank James 120 cm
Teakhouten tuinbank James 120 cm
€779,00

Teakhouten tuinbank James 120 cm

Productomschrijving

Teakhouten tuinbank James 120 cm 

 

 • Clean design
 • Geen armleuning, leent zich goed voor aan een tafel
 • Maakt deel uit van de James serie van Garden Teak
 • Beschikbaar in verschillende maten
 • Gemaakt van A kwaliteit teakhout
 • Afwerking met teakhouten deuvels en houtlijm
 • De James tuinbank 120 biedt plek aan 2 personen

De James tuinbank is een echte design tuinbank. Bij het design van de James tuinbank is er gelet op het menselijk lichaam en een comfortabele zit. Dit is goed terug te zien in het design. De rugleuning helt iets naar achter en het zitvlak loopt in een kommetje dat je als het ware iets naar achter duwt naar de rugleuning toe. Deze combinatie zorgt voor een zeer comfortabele zit. De brede en lange planken zorgen voor een stoere en robuuste look. Een ander bijzonder kenmerk aan de tuinbank is dat de James tuinbank geen armleuningen heeft.

 

Onderhoud 

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen.  Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Afmetingen
65 x 120 x 86
Hoogte zitting (cm)
43 cm
Hoogte armleuning (cm)
nvt
Hoogte rugleuning (cm)
86 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen Tuinbank James 120 cm
Garden Teak tuinmeubelenTuinbank James 120 cm

De James tuinbank 120 is een echte design bank die zich kenmerkt door de brede planken en uitstekende zitcomfort. De James tuinbank heeft geen armleuningen wat het erg makkelijk maakt om aan te schuiven.

Op voorraad

Deliverytime

€779,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek