DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
St. Tropez loungestoel | incl. kussens
St. Tropez loungestoel | incl. kussens
€1.149,00

St. Tropez loungestoel | incl. kussens

Productomschrijving

St. Tropez Loungestoel 

 

 • Gemaakt van A-kwaliteit teakhout
 • Ultiem zitcomfort 
 • All-weather kussens
 • Bepaal zelf de kleur van jouw kussens
 • Is een onderdeel de St. Tropez serie van Garden Teak

 

De gehele St. Tropez serie van Garden Teak is vervaardigd uit A-kwaliteit teakhout. Wij bij Dutch Garden begrijpen als geen ander dat je heel lang plezier wil hebben van jouw loungestoel. Doordat er uitsluitend A kwaliteit teakhout gebuikt wordt voor de St. Tropez serie, zal je gegarandeerd heel wat jaren plezier hebben van deze loungebank!

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Maten en specificaties

Lengte (cm)
75cm
Diepte (cm)
90 cm, zitdiepte 53 cm
Hoogte (cm)
81 cm
Breedte (cm)
75 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen St. Tropez loungestoel | incl. kussens
Garden Teak tuinmeubelenSt. Tropez loungestoel | incl. kussens

De St. Tropez loungestoel is gemaakt van A-kwaliteit teakhout en is de perfecte combinatie tussen grootte en lounge-comfort! De kleur van de All-Weather kussens bepaal je helemaal zelf!

Op voorraad

Deliverytime

€1.149,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek