DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
St. Lucia Lounge | Losse onderdelen
St. Lucia Lounge | Losse onderdelenLucia Lounge Change variant
€0,00

St. Lucia Lounge | Losse onderdelen

Productomschrijving

St. Lucia Lounge | losse onderdelen

 

 • lounge serie bestaande uit: loungebank armleuning links, loungebank armleuning rechts, armleuning kussen links en/of rechts, 1x grote en 1x kleine salontafel
 • De onderdelen "links/rechts" wordt gezien als je op het onderdeel zit. Dit houdt dus in dat als je bijvoorbeeld op de loungebank armleuning links zit, aan je linkerhand de armleuning zit.
 • 25cm dikke bee wett kussens
 • Frame rond afgewerkt van teakhout
 • Losse onderdelen verkrijgbaar
 • De maatvoering van de diverse onderdelen zijn terug te vinden bij de foto's

 

 

Hoe luxe wil je de kussens van je loungeset hebben? De St. Lucia Teak Lounge heeft zitkussens van maar liefst 25cm dik, vanzelfsprekend in de Apple Bee Bee Wett kwaliteit. Ondanks dat je dit wellicht niet verwacht, zijn dus ook déze kussens aanzienlijk sneller droog dan kussens met standaard schuim. Door de enorme dikke kussens krijgt de St. Lucia direct een heel luxueuze uitstraling, maar blijft ze eigentijds door de strakke vorm en stevigheid. Dit komt natuurlijk mede door het frame van hoge kwaliteit SVLK teak in een naturel kleur. De ronde poten lopen over in een smaakvol gevormde leuning die vanuit de arm over de rug doorloopt en je als het ware omarmtSt. Lucia is robuust én verfijnd in de juiste verhoudingen!  

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen”  tuinmeubel onderhoud op onze website!

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen St. Lucia Lounge | Losse onderdelen
Apple Bee tuinmeubelenSt. Lucia Lounge | Losse onderdelen

De St. Lucia Teak Lounge heeft zitkussens van maar liefst 25cm dik, vanzelfsprekend in de Apple Bee Bee Wett kwaliteit. Stel met deze onderdelen je eigen loungeset samen!

Op voorraad

Deliverytime

€0,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek