TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Olive Loungeset | Coastal
Olive Loungeset | Coastal
€4.410,00

Olive Loungeset | Coastal

Productomschrijving

Olive loungeset

 

 • Behandeld met een Coastal Finish 
 • Volledig gemaakt van teakhout
 • Inclusief all weather loungekussens
 • Set bestaat uit een loungebank, salontafel en 2x loungestoel
 • Maakt deel uit van de Olive Coastal serie van Apple Bee
 • De afmetingen van de losse onderdelen vind je terug bij de afbeeldingen

 

 

Deze stoere Olive Coastal loungeset is een royale loungeset met een diepe zit die zorgt voor dat echte lounge gevoel. De dikke en vooral comfortabele loungekussens zorgen ervoor dat je heerlijk neerploft en volledig ontspant! Het teakhouten frame van de Olive loungebank is voorzien van een unieke Coastal Finish die zorgt voor de warme, rustige kleur van het teakhout en de unieke uitstraling. De Olive salontafel is een robuuste, maar vooral ruime salontafel met een afmeting van 90 x 90 cm en is afgewerkt met een originele Coastal finish  voor een unieke uitstraling. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een Color restore (coastal) van applebee gebruiken. Hierdoor voedt je het hout, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Olive  Loungeset | Coastal
Apple Bee tuinmeubelenOlive Loungeset | Coastal

Deze stoere Olive loungeset is een royale set met een diepe zit die zorgt voor dat echte lounge gevoel. Het frame van deze bank en stoelen is afgewerkt met een warme coastal finish wat zorgt voor een unieke uitstraling. Inclusief All Weather Kussens.

Op voorraad

Deliverytime

€4.410,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek