DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Norden tuintafel | 240 x 100
Norden tuintafel | 240 x 100
€3.149,00

Norden tuintafel | 240 x 100

Productomschrijving

Norden tuintafel

 • A kwaliteit Teakhout
 • Luxe en slanke afwerking 
 • Afmeting van tafel is 240 x 100 cm
 • Plaats voor 6 stoelen
 • Uit de exclusieve lijn van Wolfwood
 • Te combineren met de Norden tuinstoel

 

De elegante Norden tuintafel van het merk Wolfwood is volledig vervaardigd uit A kwaliteit teakhout. Het afgeronde onderstel zorgt voor een fantastische look die je niet snel ergens anders ziet. De Norden tuintafel heeft een uitgesproken design en heeft een fraaie afwerking. De afgeronde tafelpoten lopen in een U-vorm en zijn kenmerkend voor de Norden collectie. Bij deze prachtige Norden tuintafel horen natuurlijk ook exclusieve tuinstoelen om dit samen tot een prachtige complete tuinset te vormen! Combineer deze teak houten tafel  bijvoorbeeld de Norden tuinstoelen ,omdat deze uit dezelfde serie zijn, passen ze er perfect bij! De tuinstoelen hebben net als de tuintafel ook afgeronde poten en ook het frame loopt aan de zijkanten in een U-vorm. Een betere combinatie van tuintafel en tuinstoel is er eigenlijk niet.

 

Onderhoud 

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte (cm)
240 cm
Breedte (cm)
100 cm
Maximale hoogte armleuning (cm)
72 cm
Blad dikte (cm)
3 cm

Tags

Onlangs bekeken

Wolfwood tuinmeubelen Norden tuintafel | 240 x 100
Wolfwood tuinmeubelenNorden tuintafel | 240 x 100

De slanke Norden tuintafel van het merk Wolfwood is vervaardigd uit A-kwaliteit teakhout. Het afgeronde onderstel zorgt voor een fantastische en exclusieve look!

Op voorraad

Deliverytime

€3.149,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek