DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Norden Sofa | 2- zits met armleuningen
Norden Sofa | 2- zits met armleuningen
€2.299,00

Norden Sofa | 2- zits met armleuningen

Productomschrijving

Norden Lounge Sofa | 2- zits met armleuningen

 • Biedt zitplek voor 2 of 3 persoon
 • Is een los lounge onderdeel van onze Norden design lijn 
 • Gemaakt van A-kwaliteit teakhout
 • Ultiem lounge zitcomfort 
 • All-weather kussens
 • Bepaal zelf de kleur van jouw kussens
 • Is een onderdeel de Norden serie

 

De Norden Sofa loungebank is een pareltje uit onze collectie! De Norden lounge is onderdeel van de luxe Norden serie en is met zorg ontworpen voor mensen die die houden van absolute stijl in de tuin. De serie kenmerkt zich door ronde vormen en een slanke uitstraling. Het valt verder op dat in deze Norden lounge geen dikke kussens liggen van 10 cm of meer, maar mooie, sierlijke, slanke kussens. Dit geeft de set een extra luxe en meer open uitstraling. Geen zorg echter, je zult merken dat het comfort er niet minder op is geworden, de vormen en de Sunbrella kussens zorgen dat je heerlijk kan relaxen! En het leuke van deze Norden Sofa loungebank is dat je de kleur van je kussens helemaal zelf mag bepalen! Wij bieden je de keuze uit diverse kleurstalen van de Sunbrella stofsoorten. Met andere woorden kun jij dus je eigen loungeset op deze manier zelf samenstellen. We hebben hier onze populaire kleuren vast voor je online gezet.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

 

 

Maten en specificaties

Hoogte zitting cm
37cm
Hoogte armleuning (cm)
50-65cm
Diepte (cm)
86cm
Breedte (cm)
156cm

Onlangs bekeken

Wolfwood tuinmeubelen Norden Sofa | 2- zits met armleuningen
Wolfwood tuinmeubelenNorden Sofa | 2- zits met armleuningen

De Norden Sofa 2- zits met armleuningen is gemaakt van a-kwaliteit teakhout. Deze module is een onderdeel van de Norden lijn. En hoe leuk is het dat je ook nog je eigen kussen kleur mag uitkiezen?

Op voorraad

Deliverytime

€2.299,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek