DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Natuursteen en composiet protector
Natuursteen en composiet protector
€21,95

Natuursteen en composiet protector

Productomschrijving

Natuursteen en composiet protector

De natuursteen en composiet protector van Golden Care beschermt het oppervlak tegen vuil, vet, olie, schadelijke stoffen en schimmel. De natuursteen en composiet protector is tevens ook geschikt voor spraystone en beton. 

Voordat je aan de slag gaat met de natuursteen en composiet protector dient het oppervlak goed schoon te zijn. Indien nodig raden wij aan het oppervlak eerst schoon te maken met de Natuursteen en composiet reiniger. Is dit oppervlak nauwelijks vuil dan is afnemen met een doek en lauwwater ook voldoende. Zodra het oppervlak volledig droog en stofvrij is kan de natuursteen en composiet protector aangebracht worden. 

Let er op dat de aanbrengtemperatuur van het oppervlak tussen de 5 en 25 graden mag zijn. Zorg er dus voor dat het oppervlak niet te warm is tijdens het aanbrengen. 

Schud de fles goed voor gebruik en breng de protector op het oppervlak aan. Wrijf de protector goed in met een schone en droge doek en laat het drogen. 

Het duurt ongeveer 2 dagen voordat de protector goed is uitgehard en vochtwerend is geworden. Zorg ervoor dat direct zonlicht en vochtinwerking gedurende de eerste twee dagen wordt vermeden.

 

Milieuvriendelijk en 100% op waterbasis

De natuursteen en composiet protector is 100% op waterbasis gemaakt en daarbij een milieuvriendelijk middel wat niet schadelijk is voor mensen of de natuur. Vrij van giftige stoffen en voorzien van het EcoSafe logo.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden CareNatuursteen en composiet protector

Met de natuursteen en composiet protector van Golden Care bescherm je eenvoudig jouw tuintafel tegen vuil, vet, olie, schadelijke stoffen en schimmel. De natuursteen en composiet protector van Golden Care is ook geschikt voor spraystone en beton.

Op voorraad

Deliverytime

€21,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek