DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Nardo Sunlounger | diverse kleuren
Nardo Sunlounger | diverse kleurenSoft Green Kussen Change variant
€1.698,00

Nardo Sunlounger | diverse kleuren

Productomschrijving

Nardo Sunlounger 

 

 • Hoogwaardig kwalitatief teakhout
 • 3 verschillende lig standen
 • Inclusief all weather ligkussen
 • Tijdloos design
 • 5 jaar garantie 

 

Deze Nardo sunlounger biedt compleet comfort aan de zonaanbidder! Met de drie ligstanden van deze sunlounger kan je optimaal genieten van de zonnestralen in je tuin! Dit ligbed is gemaakt van teakhout  met een aluminium frame. Het kussen dat geleverd wordt bij dit ligbed is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal en heeft een hoge kleurvastheid. Tevens is het kussens voorzien van een Quick Dry Foam welke speciaal is ontwikkeld voor buiten.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte
220 cm
Diepte
nvt
Hoogte
28 cm
Breedte
93,5 cm

Tags

Onlangs bekeken

SUNS tuinmeubelen Nardo Sunlounger | diverse kleuren
SUNS tuinmeubelenNardo Sunlounger | diverse kleuren

Deze Nardo sunlounger biedt compleet comfort aan de zonaanbidder! Met de drie ligstanden van deze sunlounger kan je optimaal genieten van de zonnestralen in je tuin!

Op voorraad

Deliverytime

€1.698,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek