DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Ligbed Flexx
Ligbed FlexxLigbed Flexx | Jardinico Change variant
€2.590,00

Ligbed Flexx

Productomschrijving

Ligbed Flexx | Jardinico

 

 • A-kwaliteit teakhout
 • Sunbrella straps rugleuning
 • Incl. ligbedkussen
 • Verstelbare rugleuning in 5 standen
 • All weather kussens in de Sunbrella kleur Lopi Marble

 

De Flexx serie kenmerkt zich door zijn elegante ronde vormen. Het ligbed heeft een luchtige uitstraling en een uitstekend zitcomfort. De rugleuning is gemaakt van Sunbrella straps in een antraciete kleur. Het ligbed kan daardoor het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn ook helemaal all weather, maar wij adviseren om deze bij langdurig slecht weer en winterperiode naar binnen te halen, omdat ze anders erg vies kunnen worden.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Hoogte zitting (cm)
45 cm
Hoogte armleuning (cm)
69,5 cm
Hoogte rugleuning (cm)
70 cm
Diepte (cm)
94 cm en zitdiepte 50 cm

Tags

Onlangs bekeken

Jardinico  Ligbed Flexx
Jardinico Ligbed Flexx

De Flexx serie van Jardinico laat een blijvende indruk achter door zijn tijdloze klasse en kwaliteit. De prachtige lounge serie Flex is gemaakt van teakhout, sunbrella straps (rug) en categorie 4 stof kussens van Sunbrella in de kleur Lopi Marble.

Op voorraad

Deliverytime

€2.590,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek