DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Teak Instant Taupe
Teak Instant Taupe
€32,95

Teak Instant Taupe

Productomschrijving

Voor een prachtige, verweerde uitstraling

Met het aanbrengen van Teak Instant Taupe creëert u een schitterende bruingrijze look! Zo hoeft u geen seizoenen te wachten en krijgt uw tuinset direct een verweerd uiterlijk. Het tast uw teak niet aan; daarentegen behoudt het de stevige houtstructuur en beschermt het middel tegen vlekken en schadelijke UV-straling.

Teak Instant Taupe werkt op zo’n manier, dat u zelf de kleur kunt bepalen. Hoe dit werkt? Heel makkelijk! Na het aanbrengen van de eerste laag, verandert uw teakhout naar een bruingrijze kleur. Nu kunt u ervoor kiezen om nog een laag aan te brengen. Zo wordt de aangebrachte kleur intenser, een diepere bruingrijze kleur. De keuze is aan u!

 

Zonder giftige stoffen

Teak Instant Taupe is een EcoSafe product. Dat betekent dat het niet schadelijk is voor het milieu, daarbij is het 100% op waterbasis gemaakt.

 

Moeiteloos aan te brengen

De Teak Instant Taupe brengt u probleemloos en snel aan op uw teakhouten en hardhouten tuinmeubelen. Wij adviseren u om vooraf het hout grondig te reinigen met groene zeep of Teak Cleaner van Golden Care. Teak Cleaner is hét middel om uw teakhouten tuinmeubelen schoon te maken. Een diep reinigend middel dat zelfs beschermt tegen water, vuil én vlekken. Voor meer informatie over Teak Cleaner en ons ruime aanbod aan diverse onderhoudsmiddelen, bezoekt u ons online assortiment.

Heeft u het hout schoongemaakt? Pak dan de fles Instant Teak Taupe erbij en schud deze voor gebruik. Met een zachte doek brengt u een dunne laag aan op het tuinmeubel. Daarna even een klein uur wachten tot het opgedroogd is. Het resultaat is nu al te zien! Als u tevreden bent met de kleur, hoeft u niet nog een laag aan te brengen. Bent u op zoek naar een aantal kleurtinten donkerder? Breng dan een tweede laag aan. Op deze manier bepaalt u zelf de look en uitstraling waar u naar op zoek bent!

*Wij adviseren u om na de behandeling met Teak Whitener, uw teak te behandelen met Teak Shield van Golden Care. Dat is dé bescherming voor uw teakhouten tuinmeubelen. De formule bevat een nanoprotector laag die diep doordringt in het hout en zorgt voor optimale bescherming tegen water, vuil en vlekken. Teak Shield is ook geschikt voor binnen meubels.

 

Wat is teakhout?

Teak is een tropisch hardhout met, als het nieuw is, een prachtige honingbruine kleur. Als onbehandeld teak wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de honingkleur geleidelijk naar een zilvergrijze patina kleur die zo kenmerkend is voor teak dat op de juiste manier verouderd is.

Lees meer over teakhout in deze blog.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Teak Instant Taupe
Golden CareTeak Instant Taupe

Teak Instant Taupe van Golden Care is het meest fantastische middel om de bruine kleur van uw teakhouten en hardhouten tuinmeubelen te veranderen naar een prachtige bruingrijze kleur! Door de doeltreffende werking ziet u al resultaat binnen één uur.

Op voorraad

Deliverytime

€32,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek