DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Gijs | Loveseat
Gijs | LoveseatGijs Loveseat | P2 Change variant
€3.365,00

Gijs | Loveseat

Productomschrijving

Gijs | Loveseat | Diverse kleuren

 

 • Modern, duurzaam en strak design
 • Verschillende kleuren kussens nodig (meer opties te zien in de winkel of neem contact op)
 • Gemaakt van a-kwaliteit teak hout
 • Geschikt voor het hele jaar buiten

 

Ontspannend en romantisch, de GIJS fauteuil en loveseat combineren comfort met modern design voor nog meer genieten van het leven buitenshuis. Het teak frame vindt een tegenwicht in de afwerking met zachte maar duurzame stof. Behaaglijk opgerold of uitgestrekt, de GIJS is het perfecte outdoor designmeubel om op te ontspannen.

 

Piet Boon

Piet Boon is een Nederlandse meubel en interieur ontwerper. Met studio Piet Boon creëren zij de prachtigste meubelen, maar ook om het ontwerpen van huizen en zelfs hele woonwijken staat Piet Boon bekend. De outdoor collectie van Piet Boon is tijdloos elegant en duurzaam. We zijn trots dat wij de meubelen kunnen aanbieden van Piet Boon. 

 

Voor meer informatie over de combinaties of stofgroepen (P1-P2-P3), geven wij graag het advies in onze showroom!

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

Maten en specificaties

Lengte (cm)
120 cm
Diepte (cm)
87 cm
Hoogte (cm)
58 cm
Breedte (cm)
120 cm

Tags

Onlangs bekeken

Piet Boon Collection Gijs | Loveseat
Piet Boon CollectionGijs | Loveseat

De Gijs serie is de lounge serie en vergelijkbaar met de Niek collectie. Deze prachtige collectie van de Nederlandse ontwerper Piet Boon bestaat oa uit een loveseat, daybed en sunloungers.

Op voorraad

Deliverytime

€3.365,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek