DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Covelo Voetenbank
Covelo VoetenbankCovelo Voetenbank Change variant
€479,00

Covelo Voetenbank

Productomschrijving

Covelo Voetenbank | Brafab

 

 • Frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium
 • Gemaakt van kunststof in een natuurlijke rotan look en kleur
 • All weather kussens
 • Is een onderdeel van de Covelo serie van Brafab

 

De Covelo voeten bank hoort bij de relax chair en deze combinatie is echt waanzinnig! Gemaakt van kunststof en prachtige all weather kussens! De Covelo Relax voetenbank maakt onderdeel uit van de Covelo serie. In deze serie hebben ze ook een prachtige loungebank, loungestoel met een bijpassende salontafel ontworpen. Tevens hebben ze voor je tuintafel ook nog bijpassende tuinstoelen gemaakt.

 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens.De Pembroke serie is makkelijk in onderhoud. Het wicker is zeer geschikt voor buiten goed en eenvoudig schoon te maken met lauw water, een zachte borstel en groene zeep. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen met bijtende stoffen en de hogedrukspuit. De waterdruk van de hogedrukspuit is te hoog voor het rotan.

Onlangs bekeken

Brafab Covelo Voetenbank
Brafab Covelo Voetenbank

De Covelo voeten bank hoort bij de relax chair en deze combinatie is echt waanzinnig! Gemaakt van kunststof en prachtige all weather kussens!

Op voorraad

Deliverytime

€479,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek