DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
California Loungestoel | incl. kussens
California Loungestoel | incl. kussens
€1.319,00

California Loungestoel | incl. kussens

Productomschrijving

California Loungestoel 

 • Gemaakt van A kwaliteit teakhout
 • Sierlijke vormen
 • Rugdeel voorzien van prachtig houtsnijwerk 
 • Ultiem zitcomfort 
 • Eventueel bestelbaar met All-weather kussens

Deze Loungestoel heeft de absolute chill factor! Gemaakt van A kwaliteit teakhout. Het design heeft veel weg van de welbekende Javaanse bank, maar zeker in een modern jasje gestoken! Bij deze loungstoel kun je je eigen Sunbrella kleur voor de all-weather kussens kiezen! Maar puur natuur kan zonder kussens kan ook. De loungestoel is namelijk ook prachtig zonder kussens door het unieke houtsnijwerk in de rug. Het unieke karakter van de loungestoel komt door de sierlijk "gekrulde" leuningen en het prachtige houtsnijwerk in de rugleuningen van de loungebank. Met deze sierlijke set waan je je in het zuiden van Europa. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

 

 

Maten en specificaties

Diepte (cm)
88 cm, zitdiepte exclusief rugkussens 74 cm
Hoogte (cm)
71 cm
Breedte (cm)
75 cm
Zithoogte inclusief kussen (cm)
38 cm

Onlangs bekeken

Garden Teak tuinmeubelen California Loungestoel | incl. kussens
Garden Teak tuinmeubelenCalifornia Loungestoel | incl. kussens

Deze loungestoel heeft de absolute chill factor! Gemaakt van A kwaliteit teakhout. Het design heeft veel weg van de Javaanse banken, maar zeker in een modern jasje gestoken! Wil je met of zonder kussens? De keuze is aan jou!

Op voorraad

Deliverytime

€1.319,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek