DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Antigua Loungeset | Klein
Antigua Loungeset | Klein
€5.059,00

Antigua Loungeset | Klein

Productomschrijving

Antigua Loungeset | hoekopstelling Klein

 

 • Strak, modern design
 • Bestaat uit een hoek module, 1x 2-zits armleuning rechts, 1x 2-zits armleuning links, salontafelset en de loungestoel
 • Inclusief Bee Wett tuinkussen
 • Maakt onderdeel uit van de Antigua serie van Apple Bee
 • Gemaakt van teakhouten frame en een geweven rope rug

 

De Antigua loungeset hebben wij al vast voor je samengesteld. Deze bestaat uit de hoekmodule, 2x de 2 zits, de salontafelset en de prachtige losse loungestoel. Wil je liever een maatje groter? Geen probleem, we hebben ook de grote loungeset voor je samengesteld. Natuurlijk mag je ook de losse onderdelen zelf combineren om zo zelf je loungeset samen te stellen! De stoere en moderne Loungeset heeft geweven rug accent en zorgt voor het strakke en moderne design helemaal passend in de trend van nu. Een trend die zich voortzet, is de combinatie van strak en natuurlijk. Dit zijn Antigua serie.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een Color restore (coastal) van applebee gebruiken. Hierdoor voedt je het hout, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

Maten en specificaties

Totale lengte (cm)
212cm
Totale breedte (cm)
212cm
Zitdiepte (cm)
81cm
Zithoogte
24cm

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Antigua Loungeset | Klein
Apple Bee tuinmeubelenAntigua Loungeset | Klein

De Antigua serie past perfect in de strakke en moderne tuin! De foto betreft de grote opstelling, de getoonde prijs betreft de kleine hoek opstelling met 2x een 2 zits bank, hoek, loungestoel en salontafel.

Op voorraad

Deliverytime

€5.059,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek