DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Antigua Loungeset | Groot
Antigua Loungeset | Groot
€5.629,00

Antigua Loungeset | Groot

Productomschrijving

Antigua Loungeset | Groot

 • Strak, modern design
 • Bestaat uit een hoek module, 1x 2-zits armleuning rechts, 1x 3-zits armleuning links, salontafelset en de loungestoel
 • Inclusief Bee Wett tuinkussen
 • Maakt onderdeel uit van de Antigua serie van Apple Bee
 • Gemaakt van teakhouten frame en een geweven rope rug

De Antigua loungeset hebben wij al vast voor je samengesteld. Deze bestaat uit de hoekmodule, 2x de 2 zits, de salontafelset en de prachtige losse loungestoel. Wil je liever een maatje kleiner? Geen probleem, we hebben ook de kleinere loungeset voor je samengesteld. Natuurlijk mag je ook de losse onderdelen zelf combineren om zo zelf je loungeset samen te stellen!

 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een coastal restore protector van applebee gebruiken. Hierdoor behoudt de set zijn kleur en bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

 

Maten en specificaties

Totale lengte (cm)
274cm
Totale breedte (cm)
212cm
Zitdiepte (cm)
81cm
Zithoogte
24cm

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Antigua Loungeset | Groot
Apple Bee tuinmeubelenAntigua Loungeset | Groot

Deze nieuwe serie van Apple Bee is een schot in de roos, want deze past perfect in de strakke en moderne tuin! De Antigua loungeset hebben wij vast voor je samengesteld. Beschikt over een strak teakhouten frame met een geweven rug van rope.

Op voorraad

Deliverytime

€5.629,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek