DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Zo maak je van je tuin een bohemian vakantieoord

De basis van een Ibiza tuin

Ibiza is bohemian, maar bohemian is niet per definitie Ibiza. Hè? Bohemian kan zijn: maskers uit Kenia, kleurrijke kussens en vloerkleden uit Marokko, rijke stoffen uit India, houtsnijwerk uit Bali… en zulks allemaal gezellig bij elkaar maakt een ruimte bohemian. Het is een ontspannen stijl met invloeden van heinde en verre.

Voor de wereldreiziger: neem van elk bezocht land een souvenir mee naar je tuin en je zult zien dat ’ie ‘vanzelf’ bohemian wordt. Wat geduld is hier op zijn plaats. Het goede nieuws: ook zonder in het vliegtuig te stappen kun je een Ibiza tuin beklinken.

Suns Nappa FIshbone tuinstoel van rope
Brafab Midway tuinstoel van rotan

In een bohemian tuin leg je een buitenkleed – of twee

Met een vrolijk buitenkleed maak je al gauw een wereld van verschil. Een gevalletje minimum effort, maximum results. Het fijne van deze buitenkleden is dat ze een water- en vuilafstotende laag hebben waardoor prima tegen een bui kan en snel droogt. Schoonmaken is ook kinderspel: een vochtige doek of wat water en zeep. Zijn de weersvoorspellingen wel erg somber, of ben je een poosje van huis? Leg het buitenkleed dan binnen.

Shop buitenkleden

Onze favorieten

In een bohemian tuin liggen (veel) kussens

Buitenkleden: check. Kussens? Poefjes? Voor wie durft liefst een bonte verzameling. Check de poefjes van Fatboy, maar ook die van SUNS. Noteer: alle goede dingen bestaan in drieën, voor het stijlvolste effect haal je ten minste drie poefjes in huis. Wat betreft kussens: zoveel mogelijk.

Shop tuinkussens

Covelo Loungeset van Brafab van kunststof rotan

Haal de vakantie naar je tuin

Zonder goede loungeset geen Ibiza tuin

Op Ibiza is het loungen dat het een lieve lust is. Wie Ibiza naar z’n achtertuin haalt, zorgt dus voor een reuzecomfortabele loungeset. Bij Dutch Garden is de keuze wat betreft loungesets trouwens reuze, van SUNS en Brafab tot Garden Teak en Apple Bee. Kijk uit naar natuurlijke materialen.

Stylingtip: op zo’n loungeset leg je je verzameling kussens, onder zo’n loungeset leg je je buitenkleed, voor zo’n loungeset zet je een salontafel en naast zo’n loungeset zet je je poefjes. Bohemian vibes gegarandeerd. Een loungeset niet genoeg? Haal er dan een hangmat bij.

 

Applebee Loungebank Robinson met luifel

Boho tuinaccessoires

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.