Merken

Lengte

Type kussens

Vorm

Kussenkleur

Prijs instellen

to
Garden Teak Tuintafel butterfly 100 cm
Tuintafel butterfly 100 cm
Echt handig! De bladen van deze tafel kunnen aan twee kanten worden ingeklapt. U kunt deze tafel dus ook half gebruiken. Vervaardigd uit a-kwaliteit teakhout wat garant staat voor een lang leven.
€622,70 €479,00
Garden Teak Tuintafel butterfly 120 cm
Tuintafel butterfly 120 cm
Deze tafel is gemakkelijk wanneer uw ruimte optimaal wilt benutten. De tafel is inklapbaar aan twee kanten dus ook half te gebruiken.
€752,70 €579,00
Garden Teak Teak tuintafel Kentucky 120 x 70 cm
Teak tuintafel Kentucky 120 x 70 cm
Mooie rechthoekige tafel die opklapbaar is. Voorzien van een stand alone systeem, dit houdt in dat de tafel makkelijk opklapt en los kan staan wanneer deze is ingeklapt.
€399,00
Garden Teak Teak tuintafel Kentucky 150 x 80 cm
Teak tuintafel Kentucky 150 x 80 cm
Mooie rechthoekige tafel die opklapbaar is. Voorzien van een stand alone systeem, dit houdt in dat de tafel makkelijk opklapt en los kan staan wanneer deze is ingeklapt.
€499,00
Garden Teak Tuintafel Collin 80 cm
Tuintafel Collin 80 cm
**NU TIJDELIJK MET EEN SUPER SALE KORTING VAN 130 EURO!!!!!**
Dit is een mooie tafel geschikt voor kleinere settings. Ideaal voor op het balkon, als bistro of restaurant tafel of natuurlijk voor de kleinere tuin. Hij is groot genoeg om prima aan te diner
€329,00 €199,00
Hartman tuinkussens Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Dark-grey
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Dark-grey
* NU TIJDELIJK MET 25% KORTING * Maak uw deckchair compleet en breng kleur in de tuin met deze heerlijk comfortabele deckchairkussens van Hartman
€79,95 €59,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Week Aanbiedingen

Dutch Garden staat voor prachtige en met zorg gemaakte (teakhouten) tuinmeubelen en wij hebben een compleet assortiment om je tuin helemaal in te richten.

Nu zijn er ook tuinmeubelen (die natuurlijk met dezelfde kwaliteit en zorg zijn gemaakt) die wij in de aanbieding doen. Dit doen wij om verschillende redenen. Bijvoorbeeld showroommodellen of tuinmeubelen die per seizoen in zijn. Ook worden de modellen soms vernieuwd door de leverancier. Het oude tuinmeubel model doen wij dan in de aanbieding.

 

Deze week (geldig tot en met 28 juli): alle tuintafels van Wolfwood en Garden Teak in de aanbieding

De (teakhouten) tuinmeubelen die wij in de aanbieding doen zijn vanzelfsprekend van dezelfde kwaliteit als onze nieuwe collectie die niet in de aanbieding is. Precies zoals je van Dutch Garden gewend bent! 

Deze week hebben wij een actie lopen op alle tuintafels van Wolfwood en Garden Teak. Met maar liefst 20% korting. Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: TUINTAFEL20 om gebruik te maken van deze korting.

 

Design tuinmeubelen (in de aanbieding) bij Dutch Garden

Ben je op zoek naar een tuintafel, tuinbank of een setje tuinstoelen? Misschien wel een nieuwe loungeset? Wij hebben een enorme collectie aan verschillende tuinmeubelen en merken die je kunt bekijken én uitproberen.

Breng dus snel een bezoekje aan onze prachtige superstore in Naarden en sla je slag met de mooiste merken zoals Garden Teak, WolfwoodSUNS, Apple Bee, HOUE en meer!

Lees meer Lees minder