Garden Teak Teak verstelbare tuinstoel Houston
Teak verstelbare tuinstoel Houston
Met vijf verschillende standen en een heerlijk zitcomfort kan deze stoel voor vele luie uurtjes in de zon zorgen!
€329,00
Garden Teak Verstelbare tuinstoel Royal
Verstelbare tuinstoel Royal
Een heerlijk comfortabele relax stoel die in vijf standen kan worden afgesteld. U kunt ze los gebruiken met een mooie salontafel, of aan een tuintafel.
€329,00
Brafab Directors chair | Drama
Directors chair | Drama
Waan je in de Hollywood wereld in je eigen tuin met de directors chair!
€259,00
Brafab Ribbon Fieldchair | Natural
Ribbon Fieldchair | Natural
De Ribbon Fieldchair loungstoel gemaakt van berkenhout is een schot in de comfort roos! Met z'n hippe design breng je een modern karakter aan in de tuin of op het balkon! Hij is inklapbaar dus gemakkelijk binnen of overdekt te zetten.
€179,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Teak verstelbare tuinstoel

Verstelbare tuinstoel - Heerlijk achterover in de zon

 

De verstelbare teak tuinstoel is helemaal hip! De verstelbare tuinstoel zit ontzettend lekker en wordt veel gebruikt aan een tuintafel, maar natuurlijk ook als losse stoel om lekker te relaxen. Natafelen is ook geen enkel probleem met deze teakhouten tuinstoelen, want nadat u klaar bent eten schuift u de stoel naar achteren en verstelt u de stoel in de juiste relax positie.

 

Standen tuinstoel en design

 

U kunt de stoel in verschillende standen achterover stellen, maar dat is niet het enige wat deze stoelen zo comfortabel maakt. De stoelen zijn namelijk zo ontworpen dat ze de juiste lende support verlenen en comfortabel aanvoelen aan de rug. 

 

Service en kwaliteit

 

Een verstelbare tuinstoel kopen bij de Teakspecialist betekent garantie en service! De houten tuinstoelen zijn gemaakt van a-kwaliteit teakhout dat wordt gewonnen uit teak plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. U koopt daarmee een duurzaam product want voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. Wij geven u twee jaar garantie op de verstelbare tuinstoelen en hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij de aangekochte stoel voor u uitgepakt en gemonteerd op de juiste plek in de tuin bezorgen. 

 

 

Lees meer Lees minder