Inklapbare tuinstoel

Klapstoel - Gebruiksgemak ten top!

 

De teak klapstoel is een zeer populaire tuinstoel die bekend staat om zijn grote gebruiksgemak. U kunt ze heel eenvoudig opklappen en wegzetten waneer u ze niet gebruikt en juist erbij pakken wanneer u gasten ontvangt. Wanneer een tuinstoel inklapbaar is krijgt u er u dus veel gebruiksgemak voor terug. 

 

Garantie en service op de teak inklapbare tuinstoelen

 

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan en gebruiken daarom alleen a-kwaliteit plantage teakhout voor onze teak tuinmeubelen. Om diezelfde reden kunnen wij u ook twee jaar garantie aanbieden op elk gekocht product. Daarnaast hoeft u na uw aankoop geen zorgen te maken om montage want wij leveren de teak klapstoelen voor u af volledig gemonteerd en uitgepakt en zetten ze op de juiste plek in de tuin.

 

Klapstoelkussens - extra comfort

 

Wanneer u een inklapbare tuinstoel wilt kopen kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende klapstoelkussens. Wij zijn dealer van de grootste tuinkussen merken dus u vindt zeker iets wat helemaal bij u past. Klapstoel kussens geven extra comfort en geven mooi kleur aan de tuin.

 

Hoe onderhoud ik de teak klapstoel?

 

Het onderhouden is weinig werk. De tuinmeubelen zijn volledig bestand tegen het weer en kunt u dus gewoon buiten laten staan. Teakhout veranderd langzaam van kleur en zal binnen ongeveer een jaar mooi zilver-grijs zijn. Wanneer u de originele kleur van het hout wilt behouden kunt u een teak protector aanbrengen. Dit zal het vergrijzen tegengaan. Schoonmaken van het teakhout kunt u doen d.m.v sop en water maar indien u het hout wilt terugbrengen naar de originele kleur kunt u teak cleaner gebruiken.

 

Lees meer Lees minder