Diverse tuinsets

Op deze pagina hebben wij voor u onze meest favoriete en populaire tuinsets samengesteld.

Lees meer
  • De mooiste tuinmeubelen voor u geselecteerd
  • SUNS Brandstore
  • Full- Service Delivery
  • 7 dagen in de week geopend
Vorm & Maat
Type
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €5500
Isla loungeset

€3.995,00

€4.999,00
Module X - Loungeset 1

€1.023,00

€1.195,00
Module X - Loungeset 2

€1.659,00

€1.846,00
Module X - Loungeset 3

€3.096,00

€3.795,00

Teak tuinset - Onze meest populaire en favoriete tuinsets!

Met zoveel teak tuinmeubelen is het soms wel eens lastig om een goed idee te krijgen welke teak tuinmeubelen mooi bij elkaar staan, en wat voor u de meest ideale opstelling is. Daarom hebben wij op deze pagina een mooie selectie gemaakt van onze meest populaire en favoriete tuinsets. Hier kunt u ideeën opdoen en direct zien hoe iets staat in de tuin. Met dank aan onze klanten die ons hun nieuwe pronkstuk lieten fotograferen. 

 

 

Teak Dining Set - Tuintafels & Tuinstoelen voor elke tuin.

Voor inspirerende ideeën hebben wij op deze pagina een mooie selectie gemaakt van teak dining tuinsets. Van een kleine tot een grote opzet, van balkons tot grote tuinen. Wilt u teakhout combineren met een andere product zoals Rotan of een mooie stof? Geen probleem, op deze pagina kunt u ook deze settings vinden. 

  

Levering en service.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst op onze website of in onze showroom wilt u uw teak tuinmeubelen zo snel mogelijk in uw tuin hebben en niet nog eens gaan monteren. Daarom hanteren wij een full service delivery. Dat betekent dat wij indien op voorraad binnen 7 dagen uw nieuwe teak tuinset uitgepakt en gemonteerd bij u in de tuin zetten op de juiste plaats. Zo kunt u zorgeloos direct gaan genieten van uw nieuwe houten tuinset.

 

Kwaliteitsmeubelen en een eerlijk verhaal.

Natuurlijk kunt u er van uitgaan dat ook deze teak tuinsets zijn gemaakt van a-kwaliteit plantage teakhout voor de langste levensduur. Er zijn vele aanbieders van teakhout, maar het is belangrijk te weten dat niet al het teakhout hetzelfde is en daarom dus al helemaal niet even lang meegaat. Bij de teakspecialist verwerken wij alleen het beste teakhout in onze meubelen voor de allerbeste prijs. Kijkt u ook eens op deze pagina voor meer informatie.