Tuinmeubelen Noord-Holland bezorgd bij jou thuis!

Ben je op zoek naar tuinmeubelen Noord-Holland? Of wil je gewoon graag dat de tuinmeubelen in Noord-Holland worden geleverd? Wij bieden deze service graag aan. Bij ons kan je de mooiste tuinmeubelen vinden, met de meest duurzame design die jaren mee kan gaan. Je kan de tuinmeubelen makkelijk online bestellen en dan staan de tuinmeubelen zo in Noord-Holland! Vind je onze showroom te ver om zelf te bezoeken, dan kan je er ook voor kiezen om een persoonlijke videoboodschap aan te vragen. Zo zijn wij hartstikke dichtbij en maak jij een weloverwogen keuze in je tuinmeubelen.

Wij bezorgen je tuinset, tuinstoel, tuinbank gewoon bij jou. Zo zijn de tuinmeubelen in Noord-Holland gemakkelijk bezorgd en wij plaatsen het ook precies waar je hem wilt hebben. We zorgen ervoor dat dit zo effectief mogelijk gebeurt, dus wanneer je hem wilt hebben en waar!

 

Design tuinmeubelen in Noord-Holland

Veel van onze prachtige design tuinmeubelen van merken zoals SUNS, Apple Bee, Brafab, Wolfwood en Garden Teak zijn in onze showroom terug te vinden en kunnen natuurlijk bij jou in de tuin in Noord-Holland geleverd worden. Bekijk ons assortiment online! Je kan uiteraard ook zelf je eigen tuinset samenstellen of uitbreiden. Je hebt bij ons veel keus! 

 

Tuinmeubelen Noord-Holland

 

Toevallig in de buurt van Naarden en op zoek naar tuinmeubelen? Dan kan je ons dus ook makkelijk, centraal in Nederland, vinden in de vestiging Naarden. Heel makkelijk te bereiken met de auto vanuit alle hoeken, dus ook uit de provincie Noord-Holland. Wij zijn gevestigd op een hoekje van de A1 en hebben daarnaast ook nog eens gratis parkeren voor de deur. Zo ben jij met gemak vanuit Noord-Holland bij ons in de winkel. Wil je liever niet dat stuk rijden? Dan kan je natuurlijk ook online bestellen. Even kijken hoe een set eruit ziet en wil je hulp met het uitkiezen? Dan kunnen we ook een persoonlijke video maken, waarbij wij ingaan op al je vragen. Een ding is zeker. Wij leveren binnen 7 werkdagen jouw gekozen tuinmeubelen, mits onze tuinmeubelen op voorraad zijn. En ja, het maakt niet uit waar je bent in Noord-Holland, wij bezorgen daar gewoon!
Dutch Garden
Amsterdamsestraatweg 7B-1
 1411 AW Naarden

 

Onze showroom binnen handbereik vanuit Noord-Holland

Hoe werkt dat dan zo'n persoonlijke video? Nou, woon je in de buurt van Noord-Holland en heb je een mooi tuinmeubel op onze webshop gezien? Laat ons je dan volledig overtuigen om langs te komen door een persoonlijke videoboodschap aan te vragen. Wij beantwoorden dan al je vragen in een persoonlijke video en laten je jouw favoriete tuinmeubel goed zien. Je kunt ons dan bijvoorbeeld vragen hoe een tuintafel in combinatie met een aantal tuinstoelen staat, of hoe een loungeset er in een bepaalde opstelling uitziet. Zo kun je dus gewoon thuis vanuit Noord-Holland het juiste tuinmeubel uitkiezen!

Misschien nog leuker... Als je het beste uit je tuin wilt halen, dan kun je in onze showroom altijd kijken en bespreken wat de beste opties zijn. Zo hebben we met regelmaat sales en hebben we ook tuinmeubelen in een outlet. Deze zijn vaak niet online te vinden, dus kom vooral langs om je tuinmeubelen met een mooie deal in Noord-Holland te krijgen! 

         
   

 

Onze tuinmeubelen levering service naar Noord-Holland en omgeving

Heb je een mooi tuinmeubel uitgekozen in onze webshop of winkel? Wij leveren dit met alle plezier bij je af. In Noord-Holland geldt dat als je boven de 100 euro komt met je bestelling, wij hem geheel kosteloos afleveren. Daarbij leveren we altijd de service dat wij hem gemonteerd in je tuin op de juiste plek neerzetten. Zo ben je extra verzekerd van een fijn en mooi tuinmeubel, zonder dat je er zelf veel moeite in moet steken om hem te verplaatsen! LET WEL! Voor een enkeling van onze tuinmeubelen geldt dat we hem ongemonteerd leveren in de oorspronkelijke verpakking. Dit geldt alleen voor de sets die je zelf makkelijk in elkaar kan zetten. Uiteraard kan je ook dan ervoor kiezen dat wij hem tegen een kleine vergoeding hem alsnog bij je thuis in Noord-Holland afleveren, gemonteerd en wel!